sevgili kardeşlerim bu yaratığın yaptıklarını anlatmaya hacet yok çünkü sizcede tüm dünyacada malum.
hiç acımadan minicik bebeleri katleden,müslüman hanım bacılarımıza tecavüz eden,müslüman kardeşlerimize hayvanlara bile yapılmayacak muamelelerde bulunan ve onlara türlü eziyetler ederek katleden bu yaratık değil mi? bunun askerleri değil mi? bu yaratık gerçekten insan olamaz bunun kalbide yok beynide,hatta hayvan bile olamaz hayvan dersek hayvanlara hakaret etmiş oluruz...
sevgili kardeşlerim kesinlikle polemiğe girmek niyetim değil.Lakin bu yaratığın hayvan kelimesinden daha ağır ifadeler hak ettiğini düşünüyorum...ve ona yaptığım hakaretlerden dolayı da rahatsızlık duymuyorum...samimi uyarınız için de teşekkür ederim..başlığı değiştirmeniz farketmez benim çiin rahatsız olduysanız değiştirebilirsiniz.öenmli değil.hakkım helaldir..
Araf suresi 179. ayeti kerimede buyuruldu ki:
"179.Andolsun, cehennem için cinlerden ve insanlardan çok sayıda kişi yarattık (hazırladık). Kalpleri vardır bununla kavrayıp-anlamazlar, gözleri vardır bununla görmezler, kulakları vardır bununla işitmezler. Bunlar hayvanlar gibidir, hatta daha aşağılıktırlar. İşte bunlar gafil olanlardır."
Allah ın laneti zalimlerin üzerine olsun!
MUHABBETLE...