Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
hasretim82_kalp.jpg

19. YÜzyilin bÜyÜk Ingiliz ressamlarindan William Holman HUnt'in, bir bahceyi tasvir eden bir tablosu Londra Kraliyet Akademisi'nde sergileniyordu. Hunt'in "Kaınatin Işığı" adini verdigi bu tabloda geceleyin elindeki fenerle bahcede duran filozof kılıklı bir adam görülüyordu.

Tabloyu tetkik eden bir sanat elestirmeni Hunt'a dönerek: "Güzel bir tablo dogrusu, ama manasini bir türlü kavrayamadim" dedi, "Adamin vurdugu kapi hic acilmayacak mi? Ona tokmak takmasini unutmussunuz da...".

Hunt gülümsedi: "Adam alelade bir kapiya vurmuyor ki..." dedi.
" Bu kapi, insan kalbini temsil ediyor. Ancak içeriden acilabildigi için dışında tokmağa ihtiyac yoktur" .

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
İkinizin de yüreğine sağlık anlamlı bir paylaşım olmuş sağolasınız.

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Daha öncede okumuştum hatırlattığın için teşekkürler.Güzel bir paylaşımdı loyacım.Emeğine sağlık.

Bu kapi, insan kalbini temsil ediyor. Ancak içeriden acilabildigi için dışında tokmağa ihtiyac yoktur" .

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
yorumlar için teşekkürler...

ORiJiNAL YAZARI : YaMusaB
o ünlü resim

tablogd2.jpg

Musab kardeşim resim için çokk teşekkürler....daha çnce hiç görmemiştim...:gulver:

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
ikinizin de yüreğine sağlık bende okumuştum hatırlatmanız güzel oldu.

Üst Alt