Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

bypolat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
978-9944-411-72-1.jpg

"KALBİN MUTLULUK REHBERİ" KİTAP AKİS YAYINEVİNDEN BETÜL ERDOĞAN İMZASIYLA ÇIKTI.

Arayışlarla doludur hayat. Kendini bulamayan insanın arayışı her zaman devam edecektir. Aradığı mutluluktur, esenliktir. Kendisini bulmakla huzura erebilir ancak. Daralan gönlü, bunalan anlayışı, buğulaşan bakışı, belirsizleşen görüşü, boğazlarda düğümlenen nefessizliklerini giderecek, "gül bahçesi" arayışı insanı rahatlatacaktır.

Kalbin Mutluluk rehberi ; eşiniz, aileniz, çocuklarınız, sevdikleriniz ve kendinizle olan ilişkilerinizde kalbinize kulak vererek yaşamanın sırlarını paylaşıyor. Size özel bir yaşama giden yolun sihirli adımları bu sayfalarda gizli! Kendi hayatının saklı anlamına ulaşmak isteyenlere...

KİŞİSEL GELİŞİM ALANINDA YAZILMIŞ EN SON KİTAP.

AYNI ZAMANDA DEĞERLİ ABLAM KENDİLERİ.

SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARA TAVSİYE ETMEK İSTEDİM.BU KİTABI OKUYUNCA ÇOK SEVECEĞİNİZE İNANIYORUM ARKADAŞLAR.

TÜM ARKADAŞLARA SELAM,SAYGI VE HÜRMETLERİMİ SUNARIM.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
çok güzel inşallah buralara gelirse alır bakarız... kardeş böyle güzellikleri bizlere haberdar ettiğin için asıl biz tşk ederiz...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
kişisel gelişim kıtaplarını cok severım...bende alıp okuyayım ınsallah
tesekkurler

bypolat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
"KALBİN MUTLULUK REHBERİ" KİTAP AKİS YAYINEVİNDEN BETÜL ERDOĞAN İMZASIYLA ÇIKTI.

Arayışlarla doludur hayat. Kendini bulamayan insanın arayışı her zaman devam edecektir. Aradığı mutluluktur, esenliktir. Kendisini bulmakla huzura erebilir ancak. Daralan gönlü, bunalan anlayışı, buğulaşan bakışı, belirsizleşen görüşü, boğazlarda düğümlenen nefessizliklerini giderecek, "gül bahçesi" arayışı insanı rahatlatacaktır.

Kalbin Mutluluk rehberi ; eşiniz, aileniz, çocuklarınız, sevdikleriniz ve kendinizle olan ilişkilerinizde kalbinize kulak vererek yaşamanın sırlarını paylaşıyor. Size özel bir yaşama giden yolun sihirli adımları bu sayfalarda gizli! Kendi hayatının saklı anlamına ulaşmak isteyenlere...

SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARA TAVSİYE ETMEK İSTEDİM.BU KİTABI OKUYUNCA ÇOK SEVECEĞİNİZE İNANIYORUM ARKADAŞLAR.

TÜM ARKADAŞLARA SELAM,SAYGI VE HÜRMETLERİMİ SUNARIM.[/quote]

bypolat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe

TÜM ARKADAŞLARA SELAM,SAYGI VE HÜRMETLERİMİ SUNARIM.

İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Galiba çok güzel bir kitap :)
Kitapyurdu'nun satış stoklarında bitmiş..Gelince haber verecekler bende okuyacagım inş. =)
Teşekkürler.

bypolat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
KİTAP İNŞAALLAH BU AY İÇERİSİNDE TÜM BAYİLERDE VE KİTAP KIRTASİYELERE, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNE DAĞITILMIŞ OLACAK.

TEŞEKKÜRLER....

bypolat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
Kişinin hedeflerine ulaşılması için mutlaka bir yol haritasına ihtiyacı vardır. Ancak bu yol haritasında ilerleyebilmesi için de sağlıklı bir bedene ve ruha gereksinim duyar. Mevcut olan sağlığı sürekli kılmanın en kesin yollarından biri insanın içindeki yaşam coşkusunu muhafaza etmesidir.

güncellemek istedim arkadaşlar...

ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN...

Üst Alt