Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
bunu bir kez daha görmüştüm çok ilginç

ama mausu kalbe yaklaştırınca hızlanıyor bu nedenki :]

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı huzurumsun
bunu bir kez daha görmüştüm çok ilginç

ama mausu kalbe yaklaştırınca hızlanıyor bu nedenki :]

Huzurumsun bu kalp kendini size kaptırmış ki sizi görünce kalp atışları hızlanıyor :)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
bu muhteşem yaradılışımızı görüpte hala Allah'a inanmayanları Yüce Rabbim ıslah etsin.
İnanın görünce içim titredi.Allah'ım senin herşeye gücün yeter,tüm kalbimle sana inanıyorum,kulluguna kabul buyur Yarabbim.(amin)

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Vücudumuzda harika olmayan ne var ki, Subahallah dedirtiyor, ne harika bir mekanizma şu insan vücudu..

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Vücudumuzda harika olmayan ne var ki, Subahallah dedirtiyor, ne harika bir mekanizma şu insan vücudu..

Ewet Hira abla gerçekten müthiş bir mekanizma.

Buarada biz lisede iken biyoloji hocamız bizi gruplara böldü, her grup bir kalp getirecek ve onu kesip inceleyecek, yapılarını gösterecek (kapakçıklarını odacıklarını felan) Bizim gruptan arkadaşın biri ben kalbi getiririm siz merak etmeyin dedi, bizde tamam dedik. Bir hafta sonra dersde her gurubun önünde koyun kalbi bizimkinin önünde ise kocaman bir dana kalbi. Diğer gruplar bizle dalga geçiyor.

Neyse ders başladı biz kalbi en iyi işleyip en iyi anlatan grup olduk. Çünkü yapılarını küçük bir kalpte göstermesi zordu. Hoca sadece bizimkisini beğendi. Gülme sırası bizde idi :buba:

Üst Alt