Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Kalp kapisi
Kafamin yedi kapisindan karanlik ordular saldiriyor. Kafamin yedi kapisindan cikacak askerler yok. Kale icten cökmüs. Kaledekiler birbirine düsmüs. Basimi sokacak bir dam alti, girip yakici serpintilerden korunabilecegim bir siginak ariyorum. Gezdigim yerler dagitiyor beni, caldigim kapilar yikiyor benligimi. Nereye gitsem, nerelere gitsem? Sair: Zekeriya saklayan agac yok, ortasindan bicilmek icin bile demis üstelik. Düsman evimin icinde, kumandadaki bir dügme kadar yakin bana. Düsman sokagimda, düsman isimde. Dahasi düsman icimde.
Bir kalbim kalmis siginabilecegim yer derken, baktim kapilari duvar olmus onun da. Kalbime girebilseydim, zümrüt tepelerine tirmanabilirdim belki. Kalb kapisi acilsaydi, orada Dostu bulmayi ümit edebilirdim. Her seyle doluysa kalbim, masivayla doluysa, kendime olsun yer bulabilir miyim bilmiyorum ama. Sabirsizlikla, yitirmislikle, dahasi isyanla kirletmissem kasrini, Sultan tenezzül edip iner mi oraya&
Temizlemek icin olsun acabilseydim kalbin kapilarini. Sultan gelir belki deyip hazirlayabilseydim. Mübarek günler geldi gecti, ben gafil& mübarek aylar geldi gecti, ben gafil& ömür geciyor ey gafil! Kafamdan hayir yok kalbim, elimden ayagimdan hayir yok bildim; hic degilse sen titreseydin bir kere, Ürperseydin bir kere, Belki sen titresen, kafanin tozlari dökülürdü& sen esenlikler göndersen damarlar boyu, ele ayaga mecal gelirdi belki. Sen bir güzele dönsen, tövbeye dilim dönerdi belki.
Son ümidim sende yine kalbim, iste kapini caliyorum. Ac kapini da gözüm yasarsin, kim bilir yikanir kirin pasin. Mübarek günlerdir bugünler, belki kasrina nüzul eyler Sultan. Belki merhamet eder, sana da bakar Rahman. Yeter ki kapilarin duvar olmasin böyle, kursun mühürler olmasin kilit üstünde.
Kapini caliyorum kalbim, acil bana, varsa göster güzelliklerini.
Kapini caliyorum, kendimi göremezsem, kendimi bilemezsem; hicbir seyi göremem biliyorum, bilemem kimseyi.
Kalbim bu caldigim kapindir. Rahmet kapisi acik biliyorum. Af kapisi acik. Ama sen kapaliyken nasil gecebilirim o kapilardan. Senden cikmazsa sözlerim, kalp para gibi geri cevrilmez mi?
Kapini caliyorum kalbim, ama kilidin mi paslanmis, kursun mühürlerle mi mühürlenmissin, ama niye?
Kalbim kapini caldim. Kirar gecerim acilmazsan&
Kalbim kiramam seni, biliyorsun, yumusa sen de&
Muradim sen degilsin ki kalbim. Senden gececegim&
Böbürlenmek niye?...

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ORiJiNAL YAZARI : DuaNur
Kapini caliyorum kalbim, ama kilidin mi paslanmis, kursun mühürlerle mi mühürlenmissin, ama niye?
Kalbim kapini caldim. Kirar gecerim acilmazsan&
Kalbim kiramam seni, biliyorsun, yumusa sen de&
Muradim sen degilsin ki kalbim. Senden gececegim&
Böbürlenmek niye?...
Bu söze hiçbirşey eklenmez çok çok güzel Allah razı olsun

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Rabbim razı olsun harika bir yazıydı...
yüreğine sağlık...dua ile...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Güzel paylaşımınız için Allah razı olsu kardeşim.

Muhabbetle kalın.

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
paylaşımınız için teşekkürler bacim inşallah devami gelir aydınaltıcı bilgiler emeğinzie sağlik devami gelir inşallah..........

Nurlu_Kalp

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
Vay... Süper bir yazi...
Paylasim icin tesekkür... RABBiM razi olsun...
Vesselam..

gamzelim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ALLAH razı olsun çok güzeldi gerçekten..

Üst Alt