Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Diyarbakır İlmi Araştırmalar ve Eğitim Derneğince Dicle Üniversitesi Camiinde açılan Kur an Kursuda sona erdi. Berat Kandiline denk gelen Kursun bitimiyle ilgili düzenlenen törende 25 öğrenci kursu başarıyla tamamlarken, Araştırmacı Yazar İşadamı Mehmet Ali Altındağ öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

DİYARBAKIR- İl Valiliği ve İl Müftlüğünün izinleri doğultusunda, Diyarbakır İlmi Araştırmalar ve Eğitim Derneği bünyesinde açılan Yaz Kur an Kursunun sona ermesi nedeniyle ödül töreni düzenlendi ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

Tören, Hafız Mehmet Emin Mülayimin Kur an-ı Kerim okumasıyla başladı. Berat Kandiline denk gelen törende, kurs sonunda Kur an-ı Kerimi başarılı bir şekilde hatmeden 31 öğrenci ile kurs süresi içerisinde Hafızlık eğitimi gören Kurs hocaları da hicazet aldı. Tören sonunda, İl Vali Yardımcısı Ahmet Aydın, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kutbettin Arzu, Ergani Müftüsü Abdulkerim Melikoğlu, Araştırmacı-Yazar İşadamı Altındağ başta olmak üzere katılımcılar sırayla Kursu başarıyla tamamlayan 31 öğrenci ile kurs hocalarına Cumhuriyet altını, kol saati ile çeşitli hediyeler verdi.

Vali Yardımcısı Ahmet Aydın, böylesi hayırlı bir günde, yine böylesi hayırlı bir kurumun çatısı altında geleceğin büyükleri olan çocuklarımıza dini eğitimin verilmesinin taktir edilecek bir girişim olduğunu belirterek, İşadamı Altındağa katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kursun tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve maddi imkan sağlayan İşadamı Altındağ, Temel amacımız, Çocuklarımızın Kur an öğrenmelerindeki başarılarına teşvik edici ve onların motivasyonunu sağlayıcı bir şekilde eğitime yöneltmektir. Bu kurslar, geleceğimizin teminatı dediğimiz çocuklarımızın birlik ve beraberliğini kaynaştırmak, hem de yüce dinimizi doğru kişiden doğru ağızdan onları aydınlatmaktır. Kursun temel amacı, sadece Kuran-ı Kerimi öğretmek değil, Kur an-ı Kerim ile beraber dini bilgileri de öğretmek ve doğru olan bilgileri onlara aktarmaktır. Bu konuda emeği geçen tüm yetkili ve etkili kişilere buradan teşekkür ediyorum dedi.

Üst Alt