Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
H

hayrunisa

Guest
bendee kim bu kişiler diyordumm :D PASHAYA KANMAYINN BEN 50 YTL YE YAPARIM SİZE :D HABIBEMSIN G,FARKIYLA. BENIM DE O RH(+) GELIN KARDESLERIM ISTEDIGINIZ ZAMAN VERIRIM . HIC CEKINMEYIN :D

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı hayrunisa
bendee kim bu kişiler diyordumm :D PASHAYA KANMAYINN BEN 50 YTL YE YAPARIM SİZE :D HABIBEMSIN G,FARKIYLA. BENIM DE O RH(+) GELIN KARDESLERIM ISTEDIGINIZ ZAMAN VERIRIM . HIC CEKINMEYIN :D

AHA BIR PASHA DAHA HAYDAAA KIZIM DESEN KI HADI BEN UCRET ALMIYORM TAMAM ANLARDIK AMMA KANINIZ ISTE GICIKLIKLA DONANMIS BASKA SEY YAPMASSINZ KI HA PASHA HA SEN HA SEVVAL HEPINIZ AYNI HAMAM AYNI TAS :D

VeRDa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
aaa bende kimlerle ayni kani tasiyormusum O RH(+) :D

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
BENDE O RH+ ÇOK ZOR BULUNUR:)KÖPEKLERDE BİLE VAR:)YA PASHA ABİYLE AYNI KANI TAŞIYORUM İYİ Mİ:)YOK BU BÖYLE OLMAZ BEN KANGRUBUMU DEĞİŞTİREYİM:)

Ülen herkeste bize muhalefet hee aman git deis kanini hatta damarlarınıda camasır suyu ile yıka peehhhh ;)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Üleyn Allahtan kanımızı satıyoz dedik haa herkes benim kan grubumdan çıktı ... :D

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
arkadaşlar ne derseniz deyin şampiyon belli;
A RH+ =)

ikinci kim? =)

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
BENDE O RH+ ÇOK ZOR BULUNUR:)KÖPEKLERDE BİLE VAR:)YA PASHA ABİYLE AYNI KANI TAŞIYORUM İYİ Mİ:)YOK BU BÖYLE OLMAZ BEN KANGRUBUMU DEĞİŞTİREYİM:)

Ülen herkeste bize muhalefet hee aman git deis kanini hatta damarlarınıda camasır suyu ile yıka peehhhh ;)
İŞİN UCUNDA HAYRUNİSA ABLA FALAN OLMASA HİÇ DÜŞÜNMEDEN DEĞİŞİRDİM AMA:)NAPARSIN BEN İYİM BÖLE YAFFFF:)

BUARADA SİTEDE HERKES O+ GALİBA BEN DEMİŞTİM KÖPEKLERDE BİLE VARMIŞ:)

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
ben kan grubumu bilmiyom ya kaza yaparsam allah bide kan bulmaklami ugrasacak milet bizim burda kan grubunu ögrenmek 70 euro ama eger 18 bende 2 ay önce girdigime göre gidip kan bagisinda bulunabilirim ozaman hem kan grubunu söylüyorlar hemde üstüne para veriyorlar ne tuhaf ?( ?(

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
(espri)kan grubu. kansız olan yok mu?biz de acizane a+...selamlar

Üst Alt