Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
İlhan Kurt

Kapılar

Çekiyor gözlerini semadan fesleğenler Kulaklarımda kayıp her şarkının tinisi Hekimler bilmez nedir bu halin tanısı Beni ancak anlar aşka boyun eğenler Koşuyorsam sana yakarak bütün tapuları Ne olur sen de yüzüme çarpma kapıları

Uzaktan geliyorum çölleri aşarak sana Her sahrada bilsen kaç bukağı kırdım Vardığım her şehre sor kimi haykırdım Kavuşayım diye bir ırmakla taşarak sana Yıktım önüme çıkan bütün yapıları Ne olur sen de yüzüme çarpma kapıları

içimde bir telaş yollara revan oldum Bir kağnı gibi inleye inleye geliyorum Dağ, taş adını dinleye dinleye geliyorum Gelgitler kuşattı, hükümsüz ferman oldum Belli ki kapında bitireceğim tekâpuları Ne olur sen de yüzüme çarpma kapıları

Tanımadım, tanımam senden özge yar Çarptım yüzlerine en şuh işmarları Dağıtarak yoluma dikilen hisarları Bıkmadan, usanmadan diyar diyar Geliyorum devirerek bütün tapıları Ne olur sen de yüzüme çarpma kapıları

Üst Alt