Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Afrika'nın bir bölümünde yaşayan kaplanlar arasında ilginç bir dayanışma örneği sergilenir.Güçlü yağmurlar beraberinde korkunç yıldırımlar taşırlar buralara.Adeta gökyüzünü yırtan yıldırımlar,yeryüzüne büyük bir gürültüyle inerler...

İlginç olan bu şiddetli yağmurlar yağarken kaplanların birlikte gerçekleştirdikleri bir olaydır.Yoğun yağmurlar sırasında kaplanlar açık alanlara çıkarlar.Kısmen yıldırımlara karşı korunaklıdır açık alanlar.Çünkü ağaçların üstüne yıldırım düşme olasılığı fazladır.Büyük orman yangınlarına da neden olabilir bu yıldırım düşmeleri.

Açık alana toplanan kaplanlar yere uzanırlar.Gruplar halinde yere uzanan kaplanlar kafalarını birbirine yaslarlar.

Tek bir şey yüzünden!

Eğer birinin üzerine yıldırım düşerse,diğerleri de onunla birlikte ölür.Yan yana,göğüs göğüse,kafa kafaya duran kaplanlar böylece ölüme birlikte gitme yemini ederler.Birisi öldüğü anda diğerleride ölsün diye.

Birbirlerine sahip çıkma adına.Dost olduklarını ispatlamak için.Ölümü birlikte karşılayarak birlikte olmanın en onurlu yüzünü taşırlar.Kimse ihanet etmeden ve bir an olsun oradan kalkmayı düşünmeden öylece beklerler muhtemel bir ölümü..."

T.TUFAN.Kekeme çocuklar korosu​

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
DOSTLUK BÖYLE OLSA GEREK EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
yüreğine sağlık..RABBIM azze ve celle gerçek dostlukları yaşayanlardan eylesin

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM CANIM