Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

İnanan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sözde, milyonlarca dolar harcanarak çekilen, hazırlanan film, bilgisayar oyunu, müzik vs. gibi oyalayıcı içerikler ülkemizde bedava sunuluyor?

Müzikler terör'ün baş gösterdiği yaz aylarında çıkıyor..

O sitelere uyarı yapamıyorum, engelleniyoruz ve durduramassınız isterseniz ihbar edin hadi! İsteseniz de... muhakkak yenisi çıkacaktır buna sebep reklam alma ve evden para kazanma gösterilecek ama hiç düşündünüz mü böyle siteleri kim neden reklam versin zaten oraya bedavacılardan başka giren mi var?! Bahanesi çok..

Reklamları izlemiyoruz değiştiriyoruz kim izliyor çocuklar için mi sadece? Yoksa diziler e finansmış gibi gösterilip uyutuluyor muyuz?

Neden mi?

Daha çok uyuyalım diye. Biz sanıyoruz ki sadece yurt dışında bu var Türkiye yasağı uygulamayıp (sözde onlara para kazandırtmıyor.)

1 tl için hat kesen devlet neden korsana geçit verir?
Bu işte çok para var tıpkı arabalarda olduğu gibi hatta sürekli bir gelir..

Evet beklide kapasa para kazançları artacak bir süre ama emin olun şimdi büyük bir oyun içerisindeyiz devlet bunları kapasa ve ceza koysa bir süre sonra millet para verip hata ettiğini anlar ama gitgide nesilden nesil’e bağımlılık arttı ve bunu durdurulamaz kılmak istiyorlar.

Ama onlar görüşlerini bize kabul ettirmeye çalışıyorlar gizlice.

Türkiye'de herşey paralı olursa millet zaten almaz! Site paralı olsa zaten gitmez! Astroloji paralı yorum olsa zaten baktırmaz bedavaya kaçar! Ancak aşırı sapkınlar dışında.

Hani reklamlarda.. koca göbekli fare ne kadar şanslı hem te ve hem internet..
Banka reklamlarında hayvanların oynatılması..
Kola reklamlarında kilise korosunda çocuklara sözde müzik yapıyorlar ve mutluluk diye dolar resmi gösteriyorlar (böylece yeni nesil onlara hazırlanıyor)

Siz daha uyuyun 23 nisan bayramımızı dahi çaldılar ve değiştirdiler hani medya nedede? Onlar bulmuş gibi ayırdılar (başına dünya koyup) ve çocuklarını bizlerden uzak yetiştirme için gerçeği görmesinler, dostluk olmasın diye.

1jgy4.jpg

İşte tüm bunlara aldana aldana sapkın bir topluluk olduk ve "gizemli olaylar" altında bir bağımlı olduk.

Sizlere uzaklı ufo uzaylı iddialarını hemen şuracıkta çürütebilirim:

Allah bizlere akıl ve fikir verdi biz ise inkar edip onun ayetlerini okumadık. Dediler ki mısırlılar nasıl yaptı piramid i o zaman imkan yoktu!

Allah'a inananlar Kur'an a inandı ve kanmadı çünkü Kur'anda diyor ki Biz onlara size vermediğimiz imkanları sunduk ve onlar bizi inkar ettikleri için onların tümünü helak ettik.
Yani günümüzdekiler sadece bir özentidir ve ufo uzaylı masalı, uzay arama bir bilimsel hikayedir. Kur'an diyorki madem ki öylesiniz bana ulaşın onlarda ancak uzak 'a gideceklerini sanarak ulabileceklerini sandılar. Açmış olduğum konuya dikkat çekiyorum "Firavun'un sonu" aklını kullanıp inkar etmeyen herkese Allah gerçeği görmeyi nasip edeceğini söylemiştir. Bana sabret diyenlerin görüşlerimi bastırmaya çalıştığını düşünüyorum bir noktandan sonra çünkü, haksızlığa yol vermek ve bencilce davranmak sadece inkarcılara masustur ve tabikide şiddete karşıyım şiddet ve baskı ile hiçkimse doğruyu bulamayabilir.Hatırlatmada da hayır vardır diye düşünmekteyim. Yorumlarınıza açığım.

Üst Alt