Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
KAVGA

Temel karısıyla kavga etmiş.Bu yüzden de konuşmuyorlarmış.Temel sabah erken kalkıp işe gidecekmiş,karısına kaçta kaldıraca ını konuşmadıkları için söyliyemiyormuş.Bunun için bir ka ıda şöyle yazmış.'Hanum penu saat peşte kaldur'Ka ıdı masanın üzerine koymuş yatmış.Sabah kalkınca saate bakmış ne görsün,saat sekiz. Masada onun yazdı ı notun yanında bir not daha; 'Hadi temel kalk saat peş oldi.

=) =) =)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
ama saat 5 oldi yazmış kadıncagız ne yapsın daha =)
=) =) =)
gülüyorum tek başıma,
bir gören olsa bu kız herhal açlıktan gülüyo diyecekler

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Karadenizli Bir Babadan Ogluna Mektup
Uy sevgili uŞagum! Allah'In selamı tabiidur. Mektubu çok yavaş yazayrum, cünkim bileyrum ki, çabuk okuyamazsun..

Benden yana sual edersen, Allahuma pin şükür iyiyum, yeni pir iş puldum.. Emrimde yüze yakin adam var, hepsi de sessuz sedasuz, kendi hallerinde. Ne iş puldu umu sorarsan söyleyece um patlama, mezarluk pekcisi oldum..

Bacin Emine bir uşak do uracak, daha erkek midur, kiz midur, pelli de il. Haçen o yüzden sana dayi mi oldin, teyze mi oldin soyleyemeyrum..

Temel emicen de tukkan açtu, o da otuza aldı ını yirmipeşe verir, sürümden kazaniyormus öyle dedi..

Bizim köye findukçularin Temel'i muhtar seçtuk, akillu uşak da. Gecen gün hepimizu zelzeleye karşi aşi etturdu. Temel akilludur, hemde dürüsttür.. Geçenlerde bir taksinin şoförü köye varmis, muhtari arayu, me er yolda pir tavuk ezmus sahibini soraymus.. Muhtar Temel tavu a pakmiş, hapu bizden de ildur, pizum köyde yassu tavuk yoktur, demis.. Senin küçü ün Memet çok akullu bir uşak cikti. Geçen gün tepeye varmış, elinde bir ip sallayup duriy.. Anan, uy uşa ım ne edeysun orada demis.. Oda heva turumuna bakayrum demis. çektum oni aksam karsuma, anlat bakayum su hava turumu isinu dedim. Anlatti, meger ip sallanunca havanın rüzgarlı oldu unu, ip ıslanınca da ya mur ya dı ını anlaymis.. Çok akillu uşak vesselam. Sen o yaşta böyle akillu de ildun! Yaa işte böyle uşagum. Memlecetten sana pol pol havadis.. Yeni havadis olursa yine yazayrum.. Baki Hudaya emanet ol.Baban
Not: Mektupa para koyacaktum, ama gec akluma geldu, zarfu kapatmişum..

not;arkadaşlar lütfen gülerken sessiz gülelim.yoksa insanlar acaba bu delirmişmidir diye düşünmeye başlarlar. =) =) =)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
böyle bir komedi olamaz ya süpper,
bu karadeniz insanı zaten zeki olur maşallah =)
=) =) =) =) =) =) =) =) =)

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
lütfen karedenizlilere laf yok ben de bugune bugun damarlarımda karedenız kanı taşıyrum =) =) =)

harbi karedenizliler çok yaşasın yoksa bizleri kimler güldürecek =) =)

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
bunun parodisini izlemiştim komikdi baya
ellerine saglık paylastıgın için saol :)

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Gülmekten bişiy yazimuyrum..

:D :D :D :D

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10