ya bende olan karadenizli slaytını eklemeye çalışdım bi türlü kabul etmedi .. yardım please...
eslem YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2005 Mesajlar 1,072 Aldığı Beğeniler 2 12 Ara 2005 #1 ya bende olan karadenizli slaytını eklemeye çalışdım bi türlü kabul etmedi .. yardım please...
sifaderyasi ESKİ DOST Üyelik Tarihi 15 Kas 2005 Mesajlar 222 Aldığı Beğeniler 0 Konum Asl: Trabzon İkamet: Hatay Takım Diğer 12 Ara 2005 #2 nereye eklemeye çalıştın da kabul etmedi?
eslem YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2005 Mesajlar 1,072 Aldığı Beğeniler 2 12 Ara 2005 #3 tamam buldum gerek kalmadı rapid aklıma gelmemişdi yeni geldi .. izlemek isteyenler ... tıklayın..
ExELaNcE YD Üyesi Üyelik Tarihi 3 Eyl 2005 Mesajlar 3,446 Aldığı Beğeniler 13 12 Ara 2005 #4 LİNK ÇALIŞMIYOR
@Cihan** YD Üyesi Üyelik Tarihi 26 Ağu 2005 Mesajlar 3,994 Aldığı Beğeniler 9 Konum Sinop&Egypt Takım Beşiktaş 12 Ara 2005 #5 tesekurler paylasimin icin ... powerpoint winzip dosyasina koyulmus... winzip programi olmadan acilmaz dosya...
tesekurler paylasimin icin ... powerpoint winzip dosyasina koyulmus... winzip programi olmadan acilmaz dosya...
ExELaNcE YD Üyesi Üyelik Tarihi 3 Eyl 2005 Mesajlar 3,446 Aldığı Beğeniler 13 12 Ara 2005 #6 rapidden indirme işlemi başlamıyor hiç..link ölümü acaba? tekrar bi kontrol ediniz..indirme işlemi bi türlü başlamıyor..
rapidden indirme işlemi başlamıyor hiç..link ölümü acaba? tekrar bi kontrol ediniz..indirme işlemi bi türlü başlamıyor..
eslem YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2005 Mesajlar 1,072 Aldığı Beğeniler 2 12 Ara 2005 #7 ya linki daha yeni ekledim ve denedim ben çalışıyor istersen tekrar bi dene..
@Cihan** YD Üyesi Üyelik Tarihi 26 Ağu 2005 Mesajlar 3,994 Aldığı Beğeniler 9 Konum Sinop&Egypt Takım Beşiktaş 12 Ara 2005 #8 bende denedim calisiyor hemde cok cabukta indi abi bu gun rapidden cok dosya indirdiysen limiti asmissindir bu yuzden linki goremiyor olabilirsin
bende denedim calisiyor hemde cok cabukta indi abi bu gun rapidden cok dosya indirdiysen limiti asmissindir bu yuzden linki goremiyor olabilirsin
ExELaNcE YD Üyesi Üyelik Tarihi 3 Eyl 2005 Mesajlar 3,446 Aldığı Beğeniler 13 12 Ara 2005 #9 YOK CİHANN KARDEŞİM..FAZLA İNDİRMEDİM..UYARI FALAN DA YOK..SADECE DOSYA İNDİRME BAŞLAMIYOR..NAPALIM BİZDE İZLEMEYİZ...KARADENİZLİ OLDUĞU İÇİN MERAK ETTİM..
YOK CİHANN KARDEŞİM..FAZLA İNDİRMEDİM..UYARI FALAN DA YOK..SADECE DOSYA İNDİRME BAŞLAMIYOR..NAPALIM BİZDE İZLEMEYİZ...KARADENİZLİ OLDUĞU İÇİN MERAK ETTİM..
eslem YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2005 Mesajlar 1,072 Aldığı Beğeniler 2 12 Ara 2005 #10 bende denedim calisiyor hemde cok cabukta indi abi bu gun rapidden cok dosya indirdiysen limiti asmissindir bu yuzden linki goremiyor olabilirsin Genişletmek için tıkla ... Cihan abim haklı olabilir sonuçda bu rapid bana herşeyi yapabilir bu arada cihan abi nickin çok güzel duruyor kimler online bölümünde gördüm.. benim nickide öyle yapamazmıyız kıskandım şimdi
bende denedim calisiyor hemde cok cabukta indi abi bu gun rapidden cok dosya indirdiysen limiti asmissindir bu yuzden linki goremiyor olabilirsin Genişletmek için tıkla ... Cihan abim haklı olabilir sonuçda bu rapid bana herşeyi yapabilir bu arada cihan abi nickin çok güzel duruyor kimler online bölümünde gördüm.. benim nickide öyle yapamazmıyız kıskandım şimdi