Afiyet olsun@Kuzucuk-sauda sağolun @Nur34 ????????
Kuzucuk_saudade YD Üyesi Üyelik Tarihi 23 Eki 2020 Mesajlar 899 Aldığı Beğeniler 3,082 Konum Giresun Takım Trabzonspor 4 Mar 2021 #11 Nur34' Alıntı: Afiyet olsun@Kuzucuk-sauda Genişletmek için tıkla ... sağolun @Nur34 ????????
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 4 Mar 2021 #12 Karadenizin huyundan mıdır suyundan mıdır Çorbasıda pek meşakkatli çıktı kendi mizaçları gibi. mısır unuda lezzet vermiyor değil hani
Karadenizin huyundan mıdır suyundan mıdır Çorbasıda pek meşakkatli çıktı kendi mizaçları gibi. mısır unuda lezzet vermiyor değil hani
Kuzucuk_saudade YD Üyesi Üyelik Tarihi 23 Eki 2020 Mesajlar 899 Aldığı Beğeniler 3,082 Konum Giresun Takım Trabzonspor 4 Mar 2021 #13 اُحِبُّ' Alıntı: Karadenizin huyundan mıdır suyundan mıdır Çorbasıda pek meşakkatli çıktı kendi mizaçları gibi. mısır unuda lezzet vermiyor değil hani Genişletmek için tıkla ...
اُحِبُّ' Alıntı: Karadenizin huyundan mıdır suyundan mıdır Çorbasıda pek meşakkatli çıktı kendi mizaçları gibi. mısır unuda lezzet vermiyor değil hani Genişletmek için tıkla ...
S #SudoSu Buda'mı Gol' Değil Üyelik Tarihi 25 Ağu 2020 Mesajlar 1,579 Aldığı Beğeniler 3,492 Konum İstanbul Takım Galatasaray 4 Mar 2021 #14 karınca çorbası diye okudum .. iyiyim iyi askerde çok içtim bunu musakkayıda çok yedim lezzetli ama tiksinti kaptıgım bir çorba..
karınca çorbası diye okudum .. iyiyim iyi askerde çok içtim bunu musakkayıda çok yedim lezzetli ama tiksinti kaptıgım bir çorba..