Karanlıkta büyüyor ellerim, bugün önceki günler gibi değilim.. kasırgalar talan ediyor denizimi, iyisi mi ümidimi eve götürmeliyim.. küstüm mavilere haberi yok, ortasında durmuşum okyanusun, imdat çağırıyorum. ben kendime küstüm haberim yok, denize alınmıyorum. sırtı dönük olan sadece o değil ki.. hey kenafir duygular, bugün önceki günler gibi değilim.. bir acı boy atıyor yüreğimde, susturmak ne mümkün. suni merhemler kar etmiyor canıma.. hep ağlamaya kaçmaktan yorgun düştüm, başka adres verin bana.. dert sandığım dertlerimin adı yok, türeyiveriyorlar; durduramıyorum! insan günahından kaçar, düşmanından kaçar, yağmurdan kaçar, bir isyanda kurşundan kaçar, tazyikli sudan kaçar, biber gazından kaçar ve.. ben bugün kendimden kaçıyorum.. karanlıkta büyüyor ellerim, bugun önceki günler gibi değilim! yaralarım dalga geçiyorlar benimle, gülmelerine katlanamıyorum, suratlarına okkalı bir tokatım yok, acizim, bugun her günkü gibi değilim! kalem alıp başını gitmek istiyor, cümlelerim bezdirmiş canından. derdim alıp başını gitmek istiyor, yüreğimin yağmurları onu üşütüyor. annem alıp başını gitmek istiyor, hava değişikliği iyi gelirmiş.. ruhum alıp başını gitmek istiyor bugün!
...........................................