- Aldığı Beğeniler
- 8
hehe süpersin onur
resmlere bayildim
resmlere bayildim

Original von onur
Hayatın güzelliklerine bakın ole photoshopla ugraşmayla eglenemiyorsun galiba![]()

Hehe ben bi ogrensem ikisini bir arada yürütürümde işte ögrenmek zorORiJiNAL YAZARI : KanDamLaSi
Original von onur
Hayatın güzelliklerine bakın ole photoshopla ugraşmayla eglenemiyorsun galiba![]()
Görende Photoshoptan ayriLmiyorum sanacak.. haftanin bir günü yada iki günü biraz oturuyoruz iste ba$inda programin.. Fenami yani
![]()

Original von onur
Hehe ben bi ogrensem ikisini bir arada yürütürümde işte ögrenmek zorORiJiNAL YAZARI : KanDamLaSi
Original von onur
Görende Photoshoptan ayriLmiyorum sanacak.. haftanin bir günü yada iki günü biraz oturuyoruz iste ba$inda programin.. Fenami yani
![]()
![]()

Hadi onu ögrenecem diye formumdan düşersem en iyisi alıştıra alıştıra ögreneyeyimORiJiNAL YAZARI : KanDamLaSi
Original von onur
Original von onur
![]()
![]()
Ozaman Ögrenmeye koyuL bi an önce..![]()