Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

beyazgül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
180px-Dcp7323-Edirne-Eski_Camii_Allah.jpg

Hz. Süleyman bir karıncanın bir sene boyunca ne yiyeceğini sormuş."Bir Buğday" demişler.O da denemek için bir karıncayı bir kutuya koymuş ve içine de bir tane buğday atmış.Bir sene sonra kutuyu açıp baktığında karıncanın, buğdayın sadece yarısını yediğini görmüş. Ona " Sen, senede bir buğday yemez miydin?" diye sorunca karınca "Ya Süleyman! O rızkımı Rezzak u Kerim verirken öyle idi. Ama rızık senin vasıtanla gelince,senin ileride ne yapacağını bilemedim. Ya beni unutursan; ki sen unutabilirsin . Ama Rabbim, mahlukatından kimseyi asla unutmaz. İşte onun çin ihtiyatlı davrandım." demiş .

yeni_2.jpg

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Allah dan gelen rızk'ka tereddütü yok ama kuldan gelen rızk'a tedbirli davranmak bizler için güzel bir örnek sergilemiş.Allah razı olsun.

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM EMEĞİNE SAĞLIK RABBİM RAZI OLSUN

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
rabbim rızkımızı sema da ise indirsin uzakta ise yakınlastırsın az ise çoğaltsın çok ise bereketlendirsin
amin amin amin Efendimiz in duasi ile

yüreğine sağlık gülüm
selametle
selamunaleyküm

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : Bayram
Allah dan gelen rızk'ka tereddütü yok ama kuldan gelen rızk'a tedbirli davranmak bizler için güzel bir örnek sergilemiş.Allah razı olsun.

Rabbim razı olsun ömrüne bereket anlamlı bir yazıydı..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
İbret verici bir paylaşım olmuş.İbret alanlardan olmak duası ve temennisi ile Allah razı olsun bu güzel paylaşımı yapan kardeşimizden.
Fi emanillah.

Üst Alt