Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Karıncanın sesini duyan Rabbim, yüreğimdeki sevdamı duamı işiten sen...Allahım...

sevdaların en güzeli Rabbim, senin uğruna benim sandıklarım her şeyden vazgeçerim, lakin sen olmazsan ben ne yaparım.. senin sevgine sana muhtacım..Allahım...

Nolur bir an olsun beni bana bırakma, insanım beşerim şaşarım, beni şaşan kullarından gaflet deryasına dalanlardan eyleme..Allahım..

Sevdiğim sevenim, razı olduğum razı olanım sen sen ol..Allahım..

Sağım solum önüm ardım ömrüm yaşamım sen her anım sen ol.. Aklımı ömrümü kalbimi yaşamımı sen topla ben dağıldım Allahım..
Topla beni Allahım dağınık gönlümü ömrümü sen topla,, Aklım fikrim zikrim sen ol..Allahım....

Memleketimin insanları sevdiklerimi milletimi cümle müslümanları topla,, birlik beraberlik içinde huzurla yaşamayı nasip et..Allahım..

Sevdiklerimi dostlarımı mutlu neş-eli kıl, iki dünyalarını cennet,kafirlere karşı düşmanlarımıza karşı bizleri güçlü kuvvetli kıl..Düşmanlarımızı sevindirecek bela dostlarımı üzecek musibetten uzak cümle güzelliklerine nail eyle..Allahım....

Ben senden razıyım verdiğin kadere, sende bizlerden cümle Muhammed ümmetinden razı ol..Allahım..

dualarımı sen kabul buyur Rabbim..amin ecmain..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnnn,Aminnnn
Cenab-i Hak razi olsun insaAllah kardesim tesekkürler
Selam ve Dualarimla......

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Geceler
Sükut_u Sonbahar

teşekkür ederim kardeşim Rabbim dualarını ibadetlerini kabul amellerini makbul kılsın..Rabbimin selamı mağfireti sevgisi üzerinize olsun..selametle..

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Âmin
Allah razı olsun

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
turangida
teşekkür ederim kardeşim ettiğin dualar yüreğinin sesi kabul olunan dualar olsun.. Rabbim seni mekkede medinede kendi misafiri olarak ağırlasın..sevdiği razı olduğu kullar sınıfına erdirsin.. selametle..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
amiiinn :oooo:
Mevlam razı olsun..Güzel gönlünüze sağlık.. :gul:

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Rabbim dünya ahir sıkıntılarını gidersin ferahlandırıp huzura gark eylesin.. dünya ahir muradını nasip etsin hanen cennet sizlerde sevdiklerinde cennet ehli olsun.****Uhibbu **** kardeşim teşekkür ederim.. Rabbime emanet olun.

Üst Alt