Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Mizah

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
Bankaya yeni başladığım zamanlar bir beyefendi geldi önüme işlemi acele heyecanlı bir an hapşırdi yüzüme elinde olmadan ama şiddetli üstüm yüzüm başım battı ve bende o an tepki ile bir tokat yapıştırdım elimde olmadan sonuç ben berbat onu yüzü çarşamba pazarı hep beraber gülme krizine girdik. ertesi gün takım elbise ile geldi mağaza sahibiymiş.. :)

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
Bankaya ilk başladığım zamanlar bir süreliğine giseye verdiler hiç bilgim olmadan yaparsın o potansiyeli gördüm dedi müdür sanki çocuk oyuncağı :) bir hafta sonra 10bin açık verdim delirecem bakıyoruz yok hep beraber müdür dahil kafayı verdik kasama 3 saat geçti yok o açık beni takla arttırır karin tokluğuna çalışırım :) bir süre sonra hanım arkadaşım tesadüf eseri hatayı buldu buldu ben heyecandan ve dalgınlıkla sevinçle bir çığlık hanım arkadaşa bir sarılıp etrafımda 3 tür geçirmişim ve herkes dumur sonuç 1 ay yüzüne bakamadım sonra alıştılar dalgınlıklarima :)

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
Bir gün akşam şube ce yemeğe götürdü yemeğe müdürümüz eğlenmek için gayet nezih bir yer hoşuma gitti keyifler yerinde Can dostum var beraber başladığımız ise müzmin bekâr disariya çıktı sigara için gelirken bir baktık hepimiz donduk bir an arkadaşımın yanında güzel bir hanım elele geliyorlar ikisi de tel ile konuşuyor hepimiz dumur olduk yanımıza yaklaştıklarında bir an kız ile gözgöze geldiler ve ikinde bir çığlık havaya zıpladılar dalgınlığin böylesi ikisi de birbirini tanımıyor biz dahil mekanda gülmekten karnı ağrımayan kimse kalmamıştı :D

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Çok sevdiğim bi abim hemde müşterim.
Bi konu anlatılırken "şerefsize bak" diye kelime kullanır. (Kötü manada değil)
Bir gün kendi aramızda gülüşürken benim için "şerefsize bak" dedi
Bende gözlerinin içine bakarak "bakıyorum" dedim :)
Rengi kıpkırmızı olmuştu

Üst Alt