Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Mizah

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
Yine bankada ilk ayım önceden emlak sektöründe tecrübemden dolayı müdürüm müşteri bulma ve satış konusunda görevlendirdi

bir müşterimizin yüksek bir kredi çekme durumu vardı bazı mülklerine teminat olarak eşinin de imzası gerekiyordu müdürüm o müşteri ile gönderdi ve sıkı tembih etti eşinden mutlaka imza almamı ve yola koyulduk

adamın villasına doğru yolda bana güzel kardeşim eve gitmeye gerek yok ben eşimin imzasını taklit ediyorum birebir gel ben atayım imza krediden sonra sana 20 bin tl helalinden dedi ohh dedim kar süper :D tabi ki reddettim villaya gittik eşi imza atmadan önce beni kenara çekti

gizlice eşini kastederek ağızini bozarak bu .... adama kredi çıkarma sana 30 bin dedi bi dakika dedim esprisine müdürümü aradım böyle böyle dedim yaşadım iyiki varsınız dedim seni gebertirim dedi güzelce tabi ki şaka yapıyordum bu olaydan sonra bu konular daha da kitledi saygıdeğer müdürüm güvendiği için başıma is almıştım :)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
evde eski bozuk bir dikiş makinesi vardı.. sevgili yengeme güzellik olsun diye bunu yaptırayım dedim. Aldım gittim tanıdık bir dikiş makinesi tamircisine.. adam yaptı etti tamamdır hocam dedi.... Borcumuz ney dedim.. aa olurmu öyle şey bunada paramı alacağım dedi.. olurdu olmazdı derken iyice ısrar ettim.. bilen bilir ısrar ettimmi iyi ısrar ederim:) neyse e bari siftah olsun hocam 20 lira ver dedi... (cepte 10 lira var:) ) neyse on lirada borcum olsun dedim ve daha uğramadım oraya:)

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
Bankada bir gün yine hararetli koşturmaktayım kasa dairesine girdim senet ve bir kaç evrak için harıl harıl aranırken kasanın kapısı arkamdan kitlendi önce şaka zannettim umursamadım uğraşa devam daha sonra bir baktım harbiden kitlenmiş kapıyı vuruyorum ses yok zaten kapı sesi zor geçiriyor elime cebime attım teli masamda bırakmışım güvenlik kamerası geldi aklıma aksilik kamerada bir sıkıntı vardı teknik ekibi bekliyorduk akabinde 3 saat kıtlı kaldım . Yokluğumu sonradan farkedince ortalığı biribirine katmışlar çok sonradan kameraları izlemek akıllarına gelmiş ve kasaya girdiklerinde ben fosur fosur uyumakta bulmuşlar korku ve endişe yerini kahkaha aldı tabi bende güzelce uykumu almış oldum :D

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
Yıllar önce galata köprüsü üzerinde manzarayı seyrederken yanima bir ayakkabı boyacısı oturdu sandığı ile neyse kısa süre sonra ateşin varmı abi dedi verdim verirken elimi havada yakaladı ayakkabının tozunu almadan bırakmam sen iyilik yaptın diye toz almadan boyamaya geçti önemsemedim bir yandan duygusal anlatıyor hapisten yeni çıkardığını para biriktirip memleketine dönme hedefini çoluğu çocuğu uzun uzun anlattı ve elimi cebime attım ne kadar demeye kalmadan normal fiyattan fazlasını aldı helal ettim ama dürüst olmadığını sezdim. 3 yıl sonra eminönünde bir toptancıda işe başladım bir dolasıyla biryerden dönerken soluklanırken sigara yaktım biri seslendi baktım bir boyacı yine ateş istedi verdim verirken elimi yine havada yakaladı tozunu almadan bırakmam dedi ve ben kafayı bir gömerim dedim feleğin şaşar onu bir kere yedim bir daha yemem diye adam şok oldu titredi ve gülerek yola devam ettim :)

Üst Alt