Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
besiktasxf0.jpg

KARTAL ANFIELD SEMALARINDA!

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki kader maçına çıkıyor. 2 hafta önce rakibini İstanbul'da deviren ve grupta son sıraya gönderen Siyah beyazlılar bu kez aynı başarıyı Anfield'da tekrarlamak istiyor. Bu müthiş maç TSİ ile 21:45'te başlayacak ...

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında bugün deplasmanda İngiltere'nin Liverpool takımıyla karşılaşacak.

Siyah-beyazlılar, İstanbul'da 2-1 yendiği rakibi karşısında Liverpool'da da puan veya puanlar almayı hedefliyor. 45 bin 552 kişilik Anfield Road Stadı'nda TSİ 21.45'te oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Markus Merk yönetecek. Merk'in yardımcılıklarını ise Sönke Glindemann ve Peter Henes yapacak. Mücadele Star TV'den naklen yayınlanacak.

Grupta Beşiktaş 3 puanla 3. sırada yer alırken, galibiyeti bulunmayan FC Liverpool ise 1 puanla son sırada bulunuyor.

A Grubu'nun diğer maçında ise FC Porto ile Olympique Marsilya, Portekiz'de karşı karşıya gelecek.

Bu arada Beşiktaş, Liverpool maçının hazırlıklarını yapmış olduğu çalışma ile tamamladı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde maçın oynanacağı Anfield Road Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlılar, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Antrenmanı Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler de izledi

Beşiktaş ve FC Liverpool'un bugünkü maçtaki muhtemel 11'leri şöyle:

Liverpool
Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Kewell, Mascherano, Gerrard, Benayoun, Voronin (Torres), Kuyt.

Beşiktaş
Hakan, Ali Tandoğan, Diatta, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Delgado, Cisse, Koray, Serdar Özkan, Higuain, Bobo.

-MERK, TÜRK TAKIMLARININ 9 MAÇINI YÖNETTİ-
Maçı yönetecek Alman hakem Markus Merk, daha önce 3'ü milli takım düzeyinde olmak üzere 9 kez Türk takımlarının maçlarında görev yaptı.

Merk'in görev yaptığı 9 karşılaşmada Türk takımları 1 galibiyet, 5 beraberlik, 3 de mağlubiyet aldı.

Alman hakem 26 Kasım 2003'te de Beşiktaş'ın, İtalya'nın Lazio takımıyla deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçı yönetmişti.​

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Liverpool : 8-Beşiktaş : 0

Önceden yenileceğini tahmin etmiştim ama bu kadarını beklemezdim.Spikerin yorumlarını dinlerken karnıma ağrılar girdi :D:D:D

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Şahsen ben Beşiktaşın yenileceğini tahmin ediyordum ama bu kadar da farklı bir skor beklemiyordum ... ?(

Üst Alt