Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ciler

Bir B/Aşk'a 'yım..

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Galatasaray
kedi.jpg

Adam karısının kedisinden o kadar nefret ediyormus ki, ne yapıp yapıp ondan kurtulmanın yollarını düşünüyormuş.. Sonunda bir sabah kediyi arabaya attığı gibi evlerinin 20 blok otesinde bi sokağa götürmüş, onu orda bırakıp doğru işe gitmiş. Aynı akşam işten eve gelmiş bir bakmış kedi evin bahcesinde karısıyla oynuyor, kadın neşe içinde “ayy bütün gün onu aradım, ama akşam üstü bir baktım gelivermiş, evin yolunu nasıl da bulurmuş benim akıllı kedim.” Adam tabi çok bozulmuş ama belli etmemiş.. Ertesi sabah yine kediyi arabasına atmış, bu sefer evin 40 blok otesinde bi sokağa götürüp bırakmış yine işe gitmiş, akşam işten evee gelmiş bir de ne görsün kedi salonda yine karısıyla yerlerde yuvarlanıyor.. Ertesi gün adam kediyi 60 blok oteye bırakmış, akşam gelmiş yine kedi evde.. Sonraki gun 70 blok öteye bırakmış, aksam kedi yine evde.. Adam artık ertesi sabah kediyi arabaya koymuş, 90 blok oteye gitmiş.. Ordan köprü yoluna girmiş, ilk çıkıştan sağa dönmüş, ordan tekrar sağa dönmüş, gitmiş gitmiş, bir 20 blok daha uzağa gitmiş, sola dönmüş, biraz daha gitmiş, ve kediyi orda arabadan atmış. Saatler sonra evin telefonu calmış, adam karısını arıyor: – “Hayatım, kedi orda mı?” – “Evet.. neden sordun?” – “Şunu telefona bir çağırsana… kayboldum..!”

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Doğru dürüst gülememişler ya :D
Ben güliyim Çilerim

:Roflol: Süperdi.

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Gülmek sana daha çok yakışıyo demekki :D

Şimdi bi anım geldi aklıma. Aslında benim anım sayılmaz ben hatırlamıyorum bana anlatılıyor :D

3-4 yaşlarındayken aynı şekilde bizimde bir kedimiz varmış ve evde sürekli babaannemlerin yaptığı yoğurtları bi güzel yermiş. Aynı şekilde köyden 7 km uzakta çarşıya bırakırlarmış. Kedimiz akşama evde. Birkaç defa tekrarlamışlar bunu. Bazen geç gelirmiş. Bende haylaz çocuk o kedi eve gelmeden bir türlü ağlamaktan vazgeçmezmişim. Geceleri uyutmazmışım kimseyi:D

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
:Roflol::laugh:
ne denirkı boylelerine =)

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
:)Sağol Çiler emeğine sağlık iyi geldi...

Üst Alt