Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Did you know we can always have access to each other's latest contact information?

When you use Live Contacts (BETA), every time you change your contact details, my address book will be automatically updated with your new information. No more mass e-mails or lost phone numbers.

You're in control. You decide what information you share and who you share it with.

Make contact information live

Learn more about Live Contacts (BETA)

Bunu kim benim icin tercüme edebilir...
sanirim Hekimoglu en güzel anlayacaktir...
mailime gelmis ama spam deyildi o yüzden icerigini merak ettim...

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
ORiJiNAL YAZARI : Habibemsin
Did you know we can always have access to each other's latest contact information?

When you use Live Contacts (BETA), every time you change your contact details, my address book will be automatically updated with your new information. No more mass e-mails or lost phone numbers.

You're in control. You decide what information you share and who you share it with.

Make contact information live

Learn more about Live Contacts (BETA)

Bunu kim benim icin tercüme edebilir...
sanirim Hekimoglu en güzel anlayacaktir...
mailime gelmis ama spam deyildi o yüzden icerigini merak ettim...

Abla BETA diye bir Kontrol Programi...
Kontakt listeni kimle istersen paylasiyorsun...
Ve herHangi bir degisiklikte o kisininde degisiyor ve boylelikle email ve numaralar kaybolmuyor...Neyi ve kiminle paylasacagini secebiliyorsun.
Kontakt listen hem duzenli ve hemde guvenli oluyormus....

Acikcasi pek sarmadi beni,Spam olabilir...pek guven olmaz ama yinede karar sizin...Yahoo'dan geldiyse yeni bir calisma yapmislardir,Cunku buaralar Gmail yeniliklerle geliyor...Email adresinden aninda kisilerle Chat yapiyorsun mesela,eee yahoo bunun altinda kalir mi...onlarda yeni birseyler cikarma cabasinda....

Üst Alt