Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Zeka sorusu diye geçiyor nette..Hoşuma gitti:

Tabiki de olur :

Yetismis bir kizi olan bir dulla evlendiniz diyelim.Babanız da uvey kizinızla evlendi.
Bu sekilde babanız sizin DAMADINIZ oldu, uvey kizinız da babanızın karisi olmasi dolayisiyla ANNENİZ oldu. Karınız bir oglan cocuk
dogurdu. Bu cocuk tabiatiyla BABANIZIN KAYINBIRADERI ve sizin uvey annenizin BIRADERI olmasi nedeniyle de sizin de DAYINIZ oldu.
Babanızın karisi da bir oglan cocuk dogurdu.
Tabii dogan cocuk sizin KARDESINIZ oldu fakat ayni zamanda kizinızın oglu olmasi dolayisiyla da TORUNUNUZ oldu. Boylece, karınız da
annenizin annesi olmasi dolayisiyla sizin BUYUKANNENİZ oldu. Kocasi ve ayni zamanda onun torunu oldugunuzdan, bir kimsenin buyuk
annesinin kocasi da buyuk babasi olacagindan dolayi, KENDI KENDINIZİN BUYUK BABASI oldunuz.

=) =)

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ayyy çok karışık,

Kafamda dolu bir kaç kere okudum ama anlamadım :D

M

maussema

Guest
bu ne yaaa exlance.....
okuldayken az cozmedık boyle karısık soruları ustelık fıkhı ıdı ama sımcık bunu anlayamıyorm yaaa...acaba ben yaslanıyormuyum dınımızce nene olma yasına geldık ne de olsa =)

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
güzeeeeldi..
ama olmayacak bişe gibi
yani hiç rastlamadım
raslamamda sanırım :p =)
ama bizim komuşumuz da şöyle bir durum var;
komşumuzun çocuklarının
amcası ile dayısı aynı kişi =) =)

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Yok gülüm sen yaşlanmıyon hakkeden çok karmakarışık hele de bugün oruç un ilk günü ya ondan...
naptın sende EXELANCE benimde kafam sıkıştı be yaw :D
arapsaçına dönmüş herşey dıdının dıdısı :D
neyse çok enterasan dı yinede :D
sevgi ile kal...

Üst Alt