Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Niğdenin Bor ilçesinde emekli işçi Fahri Ürünveren için "öldü" diye sala verildi. Kendisi için sala verildiğini duyunca fenalaşan Ürünveren, şakayı yapan kişinin bulunmasını istedi.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bor ilçesindeki Paşa Camisinde sabah verilen salada, Kenan Evren Mahallesinde oturan ve bir süre önce belediyeden emekli olan Fahri Ürünverenin "hakkın rahmetine kavuştuğu", cenazenin öğleyin kaldırılacağı duyuruldu.
Bu arada, salayı duyunca fenalaşan Fahri Ürünveren, evde ailesinin müdahalesiyle kendine gelebildi. Ürünverenin yakınları da salayı duyunca başsağlığı için eve geldi.
Fahri Ürünveren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, salayı duyunca çok heyecanlandığını belirterek, "Kalbim duracak gibi oldu. Eşimin ve çocuklarımın yardımıyla kendime gelebildim. Bu garip şakayı yapanın bulunmasını istiyorum. Annem de salayı duyunca ağlamaya başlamış" dedi.
Salayı okuyan Paşa Camisi İmamı Recep Baştürk ise sala okunmasını isteyen kişiyi tanımadığını belirterek "Camiye gelen bir kişi, yakını olan Fahri Ürünverenin öldüğünü söyleyerek benden sala vermemi istedi.
Ben de bu isteği yerine getirdim. Olayın bir şaka olduğunu sonradan öğrendim. Olanlara çok üzüldüm, ama bunda benim bir suçum yok" diye konuştu.

Alıntıdır:Milliyet gazetesi (02/02/2008)

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Nekadar kötü olmuş ya adam gerçekten ölecekmiş nerdeyse Allah akıl fikir versin ne olucak.

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Böyle şaka mı olur ALLAH aşkına şaka yapayım derken olay az daha kaka olacakmış soruyorum ben şimdi o şaka yapan şahısa ya ölseydi o adam ne olacaktı iyi mi olacaktı bence yaptığımız şakaların dozunu her zaman ayarlamalıyız diyorum ben ....

Paylaşım için teşekkürler

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
yazık ya adam gerçekten kalp krizi falan geçirip ölseydi ne olacaktı hesabıını nasıl verirdi o insan
Şakanın dozunu herzaman ölçüsünde tutmak lazımdır

Üst Alt