Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Iki arkadas sokakta yururken yanlarindan son hiz ile bir motor gecer..Motor'un hizi okadar cokturki kizlari neredeyse olduklari yerden ucuracak hale gelir...

Kizlardan biri birazda sohbetlerinin bolunmesinin kizginligi icinde kizgin sozler sarfeder: ''Dikkat et be, eceline mi yetismeye calisiyorsun manyak''

Diger arkadas herzamanki sakinligi icinde arkadasini yatistirmaya calisir..Aradan fazla zaman gecmez son bir motor daha gecer yanlarindan ve yine oncekiler gibi ayni hiz icinde..

Busefer nedenini bilmedigi bir sebepten olsa gerek az once hircin davranan kiz birden soyleyecek bir soz bulamayan biri gibi susar ve gozleri ile son giden motoru takip eder..Kalbi deli gibi carpmaya baslar..
Neredeyse kendini kaybedecek hale gelir.. Bir arkadasina bakar bir giden motora..Bir arkadasina bakar bir giden motora..

Ve iste o anda..!

Tam genc kizin derin bir 'ah kalbim''diye sizlanip coktugunde motorun gittigi yonde bir ses duyulur.. Bu oyle bir ses ki evdeki insanlar balkona, sokaga kosturur.Bir anda sokak mahser yerine doner..Sanki her adim attigin yer insan gibi.. Ve kiz...

Genc kiz birden kalkar ve kosmaya baslar..Arkadasi yalnizca saskin bir bakisla bakarak etrafina oldugu yerde kalir ve genc kizi gorunce oda kosmaya baslar.. ''Dur bekle.. Arkadasim nereye??''

Genc kiz yalnizca kosar.. Kalbini dinlediginde sanki azonce deli gibi atan simdi atmiyor gibi gelir.. Sasirir ve supheleri artar.. Daha hizli kosmaya baslar ve nabzini dinlemeye calisir ama yine atmaz.. Gozlerinden surekli yaslar akar.. Ve sonunda oraya gelir..Az once yanindan gicir gicir gecen siyah motor paramparca olmus ve butun parcalar dort bir yana dagilmis durumdadir..Motorun uzerindeki genc yerde kanlar icinde yatiyordu.. Genc kiz oglani gorunce suphelerinde hakli oldugunu anlar ve dunyasi birkez daha yikilir..

Iste orada yatiyordu.. Senelerdir sevdigi ama birturlu soyleyemedigi sevdigi kanlar icinde yatiyordu..

Senelerdir hergun dua ettigi geceleri gozyasi doktugu sevdigi gidiyordu..Sessizce oglanin yanina coktu ve nabzini kontrol etti.. Atiyordu.. Yavas atiyordu ama atiyordu.. Cagirdi.. ''Uyan neolur.. Bak ben geldim,..Neolur uyan!''

Genc kiz biryandan agliyor biryandan dua ediyor.. ''Ya Rabbim neolur onu bana bagisla.. Yok vadesi doldu dersen beni onsuz birakma!''

Etrafa toplanan insanlarin yurekleri acimis ve hep birlikte agliyorlardi.. Motorlu genc birden gozlerini acti ve genc kiz aci bir tebessum ile bakarak ''Keske onceden soyleseydim seni nekadar sevdigimi..!'' der..

nehar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
Allah razi olsun keŞke sevgİmİzİ sÖylemek bu kadar kolay osaydi

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Emeğine sağlık güzel bir paylaşımdı. Sevmek güzel birşey ama sevilmek daha güzel. Sevdiğimizi söylemek için geç kalmayalım.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Yüreğine sağlık evet bazen sevdiğimizi söylemekte geç kalabiliyoruz aslında beklememek gerek ...

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Emegine saglik kardesim etkileyici bir paylasimdi tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun
Selam ve Dualarimla.......

LİfeaL_Teqnic

ßi Garip YoLcu...

Aldığı Beğeniler
1
KayBedeceGini BiLSende deneMeye DeGer Şu ÜçGünLük Dünyada SevGini SöLemeye....TŞkLer PayLaşTıGın için...

Üst Alt