Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Dert bir değil elvan elvan, sinemi sarmış hicran. Sükût ve mahmurlaşmış bir gece ağır ağır yanaşıyor pencereme. Yitirilmiş anlar sırtımda, gözlerimse yüreğinin kapısında. Nöbetlerdeyim...

Süleymanın ilinde, Züleyhanın sarayında yoksa Sevrde dostunla dizdize misin? Ey Ruh-u Revan bir terennüm eyle de fermanım dinsin. Bulutlar bekleşmede. Ses ver de yağmurlara hasret gönlüm yeşersin. Ey serap çıkma karşıma! Vakit dar sahrayı aşayım, oyalama beni&

^yemin olsun şemse ve onun aydınlığına!^ Bulutlar fer fecirde çiğdemlere inmiş, rüzgâr bilmem nereden gelmiş, balıkların gözü arkada göçememiş.^ve onu örttüğü zaman geceye!^ Karanlığın nöbetçisi hilâle dönmüş hasretinden.^Hem yere ve onu döşeyene!^ Vuslat derken ben güneş yerlere düşmüş. Göklere değen minareye bir dal uzanmış, ötelere eriştir nidası sarmış bir serçeyi.^Ve nefse ve onu düzenleyene!^ Alevler içinde odunlar sıcacık yaparken haneyi o köşede üşüyor şimdi, elinde tesbih belli ki düğün gününü hesaplıyor. Adımlarını sıklaştıran genç nefeslerine adını katıyor&

Ey sükût-u sebebim! Boğazdan geçen gemi kayboluncaya, karıncalar kış uykusundan dönene kadar. Ben diyeyim gün ağarana kadar, sen deyiver yeter ki: bekle! ^Sonra da ona günahını ve takvasını ilham edene!^ İlle ızdırap diyorsan amenna, halim tercümandır nice zamandır buna. Akan gözyaşlarımı dindiren Sensin, vuslatım ne zaman? Aya astım umudumu, beklemelerdeyim&

Çiçeğe değene bal varsa, reyhana giren rayiha tütüyorsa, aşka giren canan oluyorsa; ey Yarın dostu! Uzat elini öpeyim tesellim olsun, lâl olsun dudaklarım, sükûtum olsun vuslatım. Gözlerine dalayım müsaade buyur, bir süzeyim seni. Anlatıver Sevr gecesini Ey Yar-ı Gar! Yakup kavuştu, İsa müjdesiyle buluştu, Meryem sükûtla erdi huzura. Hani dedi ya masumca; keşke toprak olsaydım! Dönülmez bir yolda, demir atmışım limana&

Avuçlarımla yüreğimi de açtım. Secdeler şahidim, sessiz haykırışım Sana. Boynumu eğdim yoluna, Sende dirilmek için. Masivadan geçtim, her şeyimi bırakıp koşarak Sana geldim. Acıtsa da kanatsa da yıksa da hazırım zulme. Kabulümdür cefa.

Âşıkların bu yolda levha. Bir Yunus saflığıyla Leyla oldum çöllerdeyim. Avare değil, dilenciyim. Tende değil, Sendeyim&

Beynimde bir sancı& Fermanımı duydu kuşlar, geri döndü bulutlar. Bir fırtına habercisi rüzgâr amade olmak ister. İlahi seslenişe dalmışım, ^Rabbin seni ne terk etti, ne de darıldı&^

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Ne güzel bir yazi Hafiz kardesim emegine yüregine saglik tesekkürler paylasim icin
Cenab-i Hak razi ve memmun olsun senden
Selam ve Dua ile.........

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Amiiiin ecmeıyn olsun.

Allah sizlerden razı olsun kardeşlerim.

Vesselam.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun güzel bir paylaşim.

Gülistan34

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Allah razi cok güzel bir paylasim kardes..

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
MEVLAM sevdiği kullar zümresine dahil etsin..ALLAH razı olsun.

vuslatt

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
:aro: Emeğinize saglık

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞ
ALLAH(CC) RAZI OLSUN......

Mekkeye Hasret