Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
son matemin matematiğinde, hesaplayamadım sonrayı son bakışının otomatiğinde kalmış melül düşleri silemedim son hükmün sonunu okuyamadığım nemli düşünüşleri, atamadım son cümlenin damlasında, islanmış ünlemi bırakamadım hüzün yüzünü kapatan kitapların ayracı olmaktan çıkamadım iç savlarını ezberleyen gönül sayacımı kırmaktan vazgeçemedim bu yüzden, sayıkladım önlemleri, sorulan, sorgulayışları bu yüzden, kavrulmuştum, aynı şulenin oyaladığı imkânsızlıktan

gözbebeklerinde, bebek bebek emekleyen benim söz öbeklerinde diyar diyar cümlene derya olan benim bir bakışınla bir ömre kalan imlası düzgün arif cümlesi benim bildiğim, bilinmesi gereken an'ların kuluçkasındaki bülbülün nidasıyım suların yazdığı silinmez meramların dalgaları arasında yakarışın diliyim dilden dile halay çektim dilinin ucundaki mendille içten içten volkanik dağlar bağladım, içindeki diyemediklerinle bu yüzden fırat da tuna da asi de benim şehrinaz

hazanların hazlara akıntıyla karıştığı çatışıl duruşmanın son bendindeyim üzerime atılmış son toprak gibi beni görmezden gelişinin donuşundayım üzerime sinmiş kokunun heyelan kaymasıyla gözlediğim yolunu kapatma sanrısındayım dönüşlerinin haritasını yırttığım sevmezlik, bilinmezlik, aymazlık şehrindeyim ince çizginin bittiği yerde başladığım sana bitişin son sözündeyim son sözlerinin giydirdiği keder elbisesi içinde, son sözleri bitmeyişin andıyım bu yüzden idris'in makası ve makûsudur, güzel sözlerim

son sarılışının sarmaşıkları uzattığı öylece kalışın sarılışındayım son adımını ezberlediğim ses ile minvalin ritminde bitişin savindayım son anın, filim şeridinde kaldığım, kalakalışın kav senfonisindeyim aşkın ile aşkın büyütüp aynlıkla bebekleştirdiği yalan dünyanın salıncağındayım düşmek ile düş elleri arasında, sevmekle sevilmenin ninnisi arasında kendimdeyim emzik ile eziklik arasında, azlık ile azınlık direnişinde salınan bayrağın içindeyim anlaşılmak ile anlaşmak dersinde, etkinliğinle, ettiğin arasına sıkışmış özrenciyim uyum ile seçim, amaç ile nefis girdabında ketlerini, yiyen açım bu yüzden dünya, açların yeri

bu yüzden dünya, aşkların ve âşıkların sınanış sılası şehrinaz

Hayrettin Taylan

Üst Alt