Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
kevserxx9ux6.gif

Hadîs-i şerîflerde buyuruldu ki:
"Kim innâ a'taynâ sûresini okursa, Cenab-ı Hak ona Cennet nehirlerinden su içirir."

"Cenab-ı Hak buyurur ki: İzzetime yemin ederim ki, seni (Kevser sûresini) kim inanarak ve sevâbını umarak okursa onu affederim."

Kutbüddin İznikî buyurdu ki:
"Bir kimse yatacağı vakit, Kevser sûresini okursa ve; "Yâ Rabbî! Beni sabah namazına uyandır" derse, Allahü teâlânın izniyle o kimse sabah namazına uyanır."

Âlimlerimiz buyurmuştur ki:
"Her kim bu sûresi Cuma gecesi bin defa okur ve bin defa da salevât-ı şerîfe getirir de yatarsa, o gece Resûlullah efendimizi rüyâda görür."

Temîmî diyor ki:
"Her kim Kevser sûresini okumaya devam ederse, kalbi yumuşar, Rabbine huşû içinde ibâdet eder. Devamlı ibâdet üzere olur."

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Rabbim ebeden razı olsun inşaAllah..

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
eyvALLAH abi... biLgiLer icin t$kLer...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Cenab-ı Hakk razı olsun.
Güzel paylaşım olmuş, emeğine sağlık.

setre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Kutbüddin İznikî buyurdu ki:
"Bir kimse yatacağı vakit, Kevser sûresini okursa ve; "Yâ Rabbî! Beni sabah namazına uyandır" derse, Allahü teâlânın izniyle o kimse sabah namazına uyanır."

Allah Razı olsun. yatmadan önce 7 defa okunup kevser meleklerine emanet edip sabah namazına kalkamassam mesuliyeti kevser meleklerinin üzerine olsun da derseniz muhakkak uyanıyorsunuz

bypolat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun....

selam ve dua ile...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun katre kardeşim bende daha önce sabah namazı için bu süreyi okuduğum olmuştu vede kalkabiliyordum.:)

Üst Alt