Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
sirduugmu

Efendim Bir Hafta Almanya Schangen Vizesi Almak İçin Gerekli Belgeleri Toplamak İçin Uğraştım..

Seyehat Sağlık Sigortasıymış,Okuldan Gerekli İzin Belgeleriymiş vs vs....

18 Mayısta Randevum İçin İstanbul Almanya Başkonsolosluguna Gittim...

Belgelerimde hiçbir Eksiklik Çıkmadı...

Turistik Vize Başvurusu Yaptım..3 Ay Babamı Almanyada Ziyaret edecektim...

Daha Sonra Ben Vizemi Beklerken Onlar ''red kararını'' postaladılar...

Olay Bu...

Analiz etmek gerekirse Vize başvurusunda Görevlilerin Davranış Biçimleri '' hergün bu işi yapıyoruz ,aman yaa'' der gibiydi Güleryüz kesinlikle Yoktur..Umursamaz Tavırlar Gişelerde Bana sorulan Soruları Cevapladım ... Ne Başvuruda Nede Görüşme Gişelerinde Herhangi Bir Pürüzlük Çıkmadı...

Ve Vizem Unspeed Kargoyla Bana Ulaştı...Red Kağıdı;

Türkçe Yazan Bir Kagıtta : ''Yabancılar Hukuku açisindan incelenmiş olan vize dilekçinizin rededilmiş oldugunu başkonsoloslugumuz üzülürek bilginize sunar Almanya federal cumhuriyetinde halen yürürlülükte olan kanunlara göre vizenin red edilme sebebi hakkında bilgi verme mecburiyeti bulunmamaktadır..Buna anlayıs göstericiğinize ümit ediyoruz.''

Almanca Yazılmıs kagıdı Türkçe tercümesini yaptım ...

Akademisyen Eksiklik Ve Verdiği bilgiler inandırıcı bulunmadı Yazıyordu

Verdiğim Bilgilerin İnandırıcı Olmadıgını Nasıl Anlamışlar Merak ediyorum?

Bu Vizemin red edilme sebebini kendi açımdan inandırıcı bulmadım...

Sanırım ''beni almanyada evlenip geri dönmez nasıl olsa öğrenci'' diyerekten red ettiklerini düşünüyorum...

60 Euro Çöpe gitti seyehat sağlık sigortaları,Kargo Parası,Pasaport Parası Vs Vs 1 Milyon LiraÇöpe gitmiş Oldu Hiçbirinin Geri Dönüşümü Yapılmıyor...

Daha inandırıcı nasıl anlatabilirimki Elimde Bana ait evraklar olmasına karşın insanları yüzüne bakıpta mı eliyorlar?

Bu Kul Hakkı değilmidir?

Uzak illerden gelenleri düşünün YAZIK ÇOK YAZIK Tek Kalemde Silmek...

Hukuki Açıdan savunulamayan bir durum

Oysa Almanya İnsan Hakları eşitliği diyerekten Ülkelerinin ayrımcı olmadıgını söylüyorlardı..

Ivır zıvır meselerden ülkelerine giriş yaptırmıyorlar...

Bu Alman-Türk Dostluğunu Bozabilir...

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
hayirlisi olsun kardescik ya:(
vardir bunda da bi hayir:)

Üst Alt