Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray

Adam, bineceği otobüsün kalkmasına bir saatten fazla süre olduğu için, otogarın yarı aydınlık koridorlarını arşınlıyordu. Ellerini yıkamak üzere biraz ilerideki lâvaboya yanaştığında, iş tulumları giymiş bir genç ona doğru gelerek:
- Herhâlde namaz kılacaksınız, dedi. Abdest alma yerimiz de mevcuttur.
Adam, elindeki sigaranın külünü delikanlının ayakları dibine silkelerken:
- Sen herhâlde görevlisin. Ne iş yaparsın burada?
- Temizlikçiyim efendim. Lâvabo ve tuvaleti temizliyorum. Adam, alaycı gözlerle süzerek devam etti:
- Ben, namazı senin gibi çulsuzlara bıraktım. Bu iş size öyle yakışıyor ki...
Temizlikçi genç, adamın hakaretine aldırmayacak kadar olgundu. Fakat namaza karşı yapılan saygısızlık, canını çok sıkmıştı. Vereceği cevabı bir süre düşündükten sonra, susmayı tercih edip işine döndü.
Adam, mağrur adımlarla oradan uzaklaşırken, başının döndüğünü hissetti. Sırtından çıkartarak koluna aldığı kaşe paltonun ağırlığını da ilk defa farkediyordu. Biraz önce yediği iki porsiyon kebap, herhâlde tansiyonunu yükseltmiş ve kendisini hâlsiz bırakmıştı. Birkaç adım daha attığında âniden fenalaşarak dizleri üzerine çöktü. Allahtan ki, kolundaki palto ondan önce yere düşmüş ve yeni aldığı takım elbisenin kirlenmesini engellemişti. Adam, çömelmiş vaziyette olmasına rağmen fırıldak gibi dönen başını yere dayayarak bir müddet dinlendi ve tekrar doğrulduğunda, aynı rahatsızlığı duyarak hareketini tekrarladı. Fakat, başkaları tarafından görülmüş olmaktan endişe ediyordu. Bunun için sağa sola bakındığında, terminalin çaycısı olduğu anlaşılan bir gençle burun buruna geldi. Delikanlı, adamı saygılı bir ifadeyle selâmlarken şöyle dedi:
- Allah kabul etsin bey amca. Ama kıble biraz daha sağa doğruydu.​

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
:) Güzeldi bu, teşekürler:)

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cenab-i Hak razi ve memmun olsun kardesim paylasimin icin tesekkürler
Selam ve Dualarimla.......

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
:) Tesekkürler canim tebessüm ettik.

İnŞiRaH

Evla İle meşgul

Aldığı Beğeniler
1,236
Takım
Diğer
temizlikçinin elinden bişe gelmemiş olabilir ama temizlikçinin rabbi böyle secde ettirri insanı işte :))))))

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
al bendende o kadar..

canom :ok
:

Üst Alt