Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer

Kirik bir Veda...

Kirik bir veda döküldü gözlerimden ayak uclarima. Ba$imi döndüren yüregini yüregime niyet tutarken göz ya$larimi ardindan kaybettim. Hükümsüzdür sadece yüregine... Kirik bir veda...

Belki dostane belki de ölümüne sevdali bir masalin kahramaniyim. Topragima kaybettigim ya$larimin ömründeyim. Musallami sorarsalar bilinsin adimi unuttum...

Mazi gözlerimden bulut misali yagarken; sisli bir sabahin ilk mahmurluguna caliyor yarinim. Gecenin koynundan dü$en bir mechulüm. Bana bir ad var mi?

Alyazmalim, gönülsazim, yanik türküm...

Yüregime dü$tügün o sonbahar ikindisinden beri aklim hep hayalinle ayazlarda. "Ü$üyor ellerim "dediginde yaninda yoksam bilki ellerim kayip ayazlarimda.

Ilkbahardan kalma en sevdigin papatyalar var sol yanimda. Sesin hala kulaklarimda; "Gelecek baharda sözüm olsun sana papatyalardan tac yapacagim..."

Alyazmalim, gönülsazim, yanik türküm... Gelmiyor bahar... Baharlar uzak... Baharimsin ama yoksun... Papatyalarim soluk...

Biliyor musun sana susmalarimin adini koyamadim. Yüregime damlayan siziyi duydum ama adini koyamadim. Bana bir ad var mi?

Ne cok birikmi$im var gizimde. Sarho$ ellerimi daldirdigim umutlarimi tek tek kaldiriyorum ömür defterimden. Kirik bir vedanin ardi sira yanik bir türkü tutturmu$um, sol yanimdan sizlayan bir yaranin izine...

Yazan ben söyleyen yine ben. Duymazsin ki bilesin...
Bir garip a$ik dediler yüregimin kör kuyularina
En kuytularda saklim adini görmediler sevdama
Mehtapli gecenin en koyu aydinligi dediler
Cöllerde bulunan serabin kum taneleri dediler
Kaybolan yildizin cobani dediler
Bilmediler yüregine yüregimi
Ömrüne ömrümü bildigimi...

Seni gördüya gözlerim, ah gözlerin ah, benim ceyizim... Gözlerin derdimin merhemi yüregimin sihirli sözü ela gözlerin...

Gönülzenginim, ömür nazarim, sevdam..
Yagmur yagiyor zamanin ipine astigi sabahlarimi gecelere salliyorum. Sen yine yoksun ve ben senin yoksulunum. Her güne bildigim nefesimi ömrüne vermekteyim...

Ömrüme bicilen yazima raziyim... Gel desem biliyorum ama dilime vurulan kilidin ucu kirik, kelimelerim ömür boyu muhabbet. Gardiyanimin gözleri kör...
Bir cicek olsam hep yaninda kalsam. Bekledigin cicegin& Hani her daim söyledigin; "Ben ömrümde hic cicek almadim" dedigin, i$te o cicek olsam. Bir gül, bir karanfil, bir menek$e..

Yüregime dü$en Cocuksun, icimde kipir kipir büyüyen... Bugün acaba hangi yaramazligi anlatacak diye bekledigim icimdeki bensin.

Sevdam, a$kima nefes bildigim, ömür ku$um..
Ellerime degen yüregini kiskanirim gözlerinin degdigi nazarlardan. Gamzene vuruldugum tebessümünden gözlerimi, ben seni benden kiskanirim..

Varsin mecnun desinler yüregimin ati$ina. Ömrüne yagan yarinima bugünsüz desinler. Bilmesinler seni benim ellerimde... Ben seni sensiz ya$iyorum buralarda...

Dostum, ömrüm, karanlik I$igim, canim..
Seni seviyorum ömrüme mühürlüm... Varsin yanik sevdalara degmesin adimiz benim masalim sensin..

Kirik bir veda; masalimin sonu... Bir yürek naa$i var, adim yok...

Elif I$yar

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Dostum, ömrüm, karanlik I$igim, canim..
Seni seviyorum ömrüme mühürlüm... Varsin yanik sevdalara degmesin adimiz benim masalim sensin..

Kardeş emeğine yüreğine sağlık.Çok güzel bir paylaşımdı.

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Seni gördüya gözlerim, ah gözlerin ah, benim ceyizim... Gözlerin derdimin merhemi yüregimin sihirli sözü ela gözlerin...

Gönülzenginim, ömür nazarim, sevdam..
Yagmur yagiyor zamanin ipine astigi sabahlarimi gecelere salliyorum. Sen yine yoksun ve ben senin yoksulunum. Her güne bildigim nefesimi ömrüne vermekteyim...

Ömrüme bicilen yazima raziyim... Gel desem biliyorum ama dilime vurulan kilidin ucu kirik, kelimelerim ömür boyu muhabbet. Gardiyanimin gözleri kör...
Bir cicek olsam hep yaninda kalsam.

hasretim... :(

vuslatt

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15

Emeğinize saglık cok güzel bi yazı teşekkürler

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Yazanin yüregine seninde emegine saglik güzel bir paylasim tesekkürler
Allah(c.c)razi olsun kardesim
Selam ve Dua ile.......

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
Yazan ben söyleyen yine ben. Duymazsin ki bilesin...
Bir garip a$ik dediler yüregimin kör kuyularina
En kuytularda saklim adini görmediler sevdama
Mehtapli gecenin en koyu aydinligi dediler
Cöllerde bulunan serabin kum taneleri dediler
Kaybolan yildizin cobani dediler
Bilmediler yüregine yüregimi
Ömrüne ömrümü bildigimi...

Bir yürek naa$i var, adim yok

emeğinize yüreğinize sağlık

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : vuslatt

Emeğinize saglık cok güzel bi yazı teşekkürler

Allah razi olsun.....

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah (cc) razı olsun kardeşim harika bir yazıydı...
yüreğine sağlık...dua ile...

Üst Alt