Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
8.jpg

Genç adam
caddenin kenarında uygun bir yere parketti. Yakınlarda bir çiçekçi dükkanı olduğunu biliyordu. Annesine çiçek gönderecekti. Yaklaşık 300 km uzakta bir şehirde yaşıyordu annesi. Çiçekçiye yaklaştığında kaldırımda ellerini başına götürmüş sessizce oturan bir kız çocuğu gördü. Yaklaşınca ağladığını farketti. Neden ağlıyorsun diye sordu. Kız çocuğu gözlerini umutsuzca kaldırıp cevapladı: Anneme bir gül almak istiyorum. Ama param çıkışmadı.

Genç adam gülümsedi.Benimle gel, dedi, sana bir gül alırız. Küçük kızın gülünü aldı önce, sonra annesine bir buket ısmarladı. Çıkmak üzereyken, elindeki güle bakıp bakıp sevinen kız çocuğuna isterse eve bırakabileceğini söyledi. Çocuk kabul etti. Lütfen, dedi, beni anneme götürün! Yolu tarif etmeye başladı. Şehrin sakin bir semtine yaklaşmaya başladı araba. Yüksekçe bir duvarı süsleyen geniş kapının açık kanatları arasından yoluna devam etti adam. Buraya yakınlarda pek uğramamıştı. Boy boy selvileri ve rengarenk çiçekleri seyrederek küçük kızın annesini buldular.

Arabadan inip küçük kızın annesine doğru gidişini seyretti . Elindeki taze gül dalını usulca uzattı küçük kız. Henüz taze olduğu belli olan toprağa itirazsız uzandı gül. Mezar taşına kazılı ölüm tarihini okuduğunda genç annenin henüz bir kaç ay önce buraya geldiğini farketti adam.

Küçük kızın ağzından dökülen fısıltılı duaları duymaya çalıştı. Taze gül fidanıyla sevindirdiği mahzun kız ocuğunun annesi için bir Fatiha da o hediye etti. Kız çocuğunu annesiyle başbaşa bırakarak arabasına bindi. Doğruca çiçekçiye gitti. Annesi için yazdırdığı çiçek siparişini iptal etti.

On beş dakika kadar sonra, genç adam arabasının burnunu otoyola çevirdi. Annesine gidiyordu. Ön sağ koltuğun üzerinde kırmızı bir gül uzanıyordu. Annesine kendi elleriyle vereceği gül.

Senai DEMİRCİ

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Küçük kızın ağzından dökülen fısıltılı duaları duymaya çalıştı. Taze gül fidanıyla sevindirdiği mahzun kız ocuğunun annesi için bir Fatiha da o hediye etti

On beş dakika kadar sonra, genç adam arabasının burnunu otoyola çevirdi. Annesine gidiyordu. Ön sağ koltuğun üzerinde kırmızı bir gül uzanıyordu. Annesine kendi elleriyle vereceği gül.

çok güzeldi,yüreğine sağlık..

İnsanların değerini anlamak için illada onları kaybetmek gerekmez.

MEVLAM bizleri değerlerini kaybetmeden önce bilen kullarından etsin...

iklimya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ALLAH razı olsun cnm ellerine sağlık....

İNŞAALLAH bizler sevdiklerimizi kaybetmeden bişeylerin farkına varırız...

V ekalp kırmaz onların değerlerini anlarız...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Çok güzeldii
İnş. bizde sevdiklerimizi kaybetmeden degerini anlarız..

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun ellerine yüreğine ve emeğine sağlık....

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Geçen yıl sonbaharda,
Kırmızı bir gül,
Bırakmıştım kapına,
Onu alıp kokladın mı,
Kurutup koynunda sakladın mı,
Baktıkça beni hatırladın mı?
Kırmızı gül aşkı anlatırmış,
Aşkımı anlatabildim mi?
Bu sonbaharda da,
Kırmızı güllerle geldim kapına,
Binlerce kırmızı gülle,
Evini gül bahçesine,
Yüreğimi aşk cennetine
Çevirecektim...
Kapın kapalıydı,
Sen yoktun,
Gitmiştin,
Kırmızı güller kaldı elimde,
Bir acı var yüreğimde,
Kırmızı güller kurudu,
Sahipsiz öksüz kaldı,
Bense bi çare,
Kapında nöbetteyim hala...

gül sultan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
:)
ALLAH razı olsun cnm ellerine sağlık....

İNŞAALLAH bizler sevdiklerimizi kaybetmeden bişeylerin farkına varırız...

V ekalp kırmaz onların değerlerini anlarız...
:):):)bayram değil seyran değil nerdesiinnnnn ....bak bunuda güncelledimmm ...:buba::tatil:

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
saolasın;rabbım Razı Olsun Kardes Cook Güzeldı....
Selamve Dua ıle...

vuslatt

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
Allah razı olsun cok hoş bi paylaşımdı

Üst Alt