- Aldığı Beğeniler
- 1,393
Hepinizden Allah razı olsun. İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim.
İstanbul'a gidiyorum. Bir ay sonra İstanbul İl Jandarma Komutanlığındayım inşallah. Fırsat bulup ziyarete gelen arkadaşlar olursa çok memnun olurum elbette
Askerlik kısa sürecek inşallah. Daha gitmeden askeri kavramları kullanmaya başladım: Şafak= 156
Rabbim, ülkemizin doğusunda ve batısında görev yapan askerlerimizi, kamu görevlilerimizi, çeşitli işlerde çalışan insanlarımızı ve kısacası ülkemiz sınırları içerisinde yaşayarak bu vatana, millete her anlamda fayda sağlama amacı güden bütün insanlarımızın yardımcısı olsun ve hepsini korusun inşallah.
Buradaki ortamda;
- Online köşesinde alışılan biri olmakta,
- Sizler gibi değerli insanların iltifatlarına mazhar olmakta,
- Yine sizler gibi değerli insanların eleştirilerine maruz kalmakta,
... güzel.
Rabbim tekrar görüşebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizden Allah razı olsun..
İstanbul'a gidiyorum. Bir ay sonra İstanbul İl Jandarma Komutanlığındayım inşallah. Fırsat bulup ziyarete gelen arkadaşlar olursa çok memnun olurum elbette
Askerlik kısa sürecek inşallah. Daha gitmeden askeri kavramları kullanmaya başladım: Şafak= 156
Rabbim, ülkemizin doğusunda ve batısında görev yapan askerlerimizi, kamu görevlilerimizi, çeşitli işlerde çalışan insanlarımızı ve kısacası ülkemiz sınırları içerisinde yaşayarak bu vatana, millete her anlamda fayda sağlama amacı güden bütün insanlarımızın yardımcısı olsun ve hepsini korusun inşallah.
Buradaki ortamda;
- Online köşesinde alışılan biri olmakta,
- Sizler gibi değerli insanların iltifatlarına mazhar olmakta,
- Yine sizler gibi değerli insanların eleştirilerine maruz kalmakta,
... güzel.
Rabbim tekrar görüşebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizden Allah razı olsun..
arada vakit buldukca bi selamınızı esirgemezsiniz inşaAllahh :gul: