Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Aziz baskana selamlarimizi iletirsin :)

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Şimdiden hayırlı teskereler kardeşim.Rabbim yar ve yardımcın olsun.

hüzün yağmuru1

Gavsım seni çok Özledim♥♥

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
Sizlere biraz geç cevap vermek zorunda kaldığım için kusura bakmayınız. En erken bu şekilde oldu :)

Hoşbulduk ama istanbul il sınırları içinde olmakla birlikte, istanbul'dan uzaklaştım. Hayırlısı inşallah.

İyi dilekleriniz için Allah razı olsun. Ancak bugün fırsat bulabildim cevap yazmak için. Uğrayıp bir selam vermek istedim.

Silivri cezaevindeyim. Mahkum olarak değilde ziyaret için gelecek arkadaşları beklerim :)

Ş: 121 :):)

Allah'a emanet olunuz. Tekrar görüşmek üzere.

Estagfirullah ne kusuru
(: çok şükür az kalmış ne mutlu size ve sevdiklerinize :gul: eee sayılı gün çabuk geçer demştik(: hayırlıca tezkerenizi alıp sağ sağlim ailenize kavuşmayı nasp etsn Mevlam :gul: sizde Allah'a emanet olasınız. bulunduğunuz yerde konum olarak hayatın içindesinz iyi bir analiz yapma fırsatı olmuştur..bir sürü hayat ve bir birinden farklı yaşam öyküleri...Rabbim kimseyi mahkum etmesn .. dua ile

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
hayırlı teskereler kardeşim :)
bu konuyu görmemişim hiç o sıra pek online olamadığımdan sanırım
ama merk ediyodum bazı konularda yorumlarınızı görünce nereye gitti acaba diye:)
istanbul a gelmiş gidiyosunz yeni haberim oluyo hoşgeldiniz diyemedim
hoşçakalın diyelim ozaman(:

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Kimsede hatrını sormamış.

Nasılsın :)
Halin keyfin yerindemi?

Nazeni Yağmur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Her insan askerlik yapabilir ama her insan asker olamaz...Allah sana askerlik yapmayı değil asker olmayı nasip etsin inşallah...Allah senin ve tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun, eğer hakkım varsa da helal olsun... Hayırlı teskereler...
SELAM VE DUA İLE

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.Hayırlı teskereler kardeşim Rabbim en kısa zamanda sevdiklerinle buluştursun inşallah .Amin.Allah'a Emanet olunuz.

Üst Alt