Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Ş

ŞEVVAL

Guest
2. Özgür-Geleneklere Karşı-Tutulamayan: Kendinizi geliştirmenizi saglayacak özgür ve kimseye baĞLlı olmayan bir hayat peşindesiniz. Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. BaĞımsızlıĞa olan düşkünlü ĞÜnüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor. Öyle her gördüĞünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden deĞilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz do rultusunda gitmeyi yani, akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuz.

gerçekten aynı beni anlatmış..bu kadar olur yani:)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
hayret birşey ya ; bir insanın kişiligi 9 resme sıgdırılabilir mi?
valla heç onaylamadım ben bu işi....
yine de hepinize saygılar ve de sonsuz muhabbetler......

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
7. Dikkatsiz-Oyunsever-Neşeli: Spontane ve özgür bir hayatı seviyorsunuz. Hayata bir kere gelinir ilkesinden yola çıkarak dolu dolu yaşamayı istiyorsunuz. Çok meraklı ve her yeni şeye açık bir insansınız. Tüm deĞişikliklerin sizi büyüttüĞüne inanıyorsunuz. BaĞlı kalmak kadar sizi sıkan bir şey yok. Sürpriz yapmaktan ve sürprizlerle karşılaşmaktan çok hoşlanıyorsunuz.

gözüme ilk çarpan 7. resim oldu ve özellikleride kesinlikle uyuyor :)

özelliklede çok dikkatsizim :(

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
4. Ayakları Yere Basan-Dengeli-Uyumlu: Komplike olmayan ve doĞal bir yaşamı, bir aşkı ve işi amaç edinmişsiniz. İnsanlar size saygı duyuyor, çünkü sizin ayaklarınız öyle bir yere basıyor ki, herkes sizden destek alıyor. Siz de bu insanlara güven saĞlamayı biliyorsunuz. Çok sıcak ve insancıl olarak tanınıyorsunuz. Basmakalıp ve çok abartılı olan herşeyi reddediyorsunuz. Modanın getirdiĞi yeniliklere de baĞlı deĞilsiniz. Aksine, sizin için giyim pratik ve rahat olmalı.

benim 4 bana göre aynı ben

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı silaucan
hayret birşey ya ; bir insanın kişiligi 9 resme sıgdırılabilir mi?
valla heç onaylamadım ben bu işi....
yine de hepinize saygılar ve de sonsuz muhabbetler......

Psikoloji ilmi diye bir şey var sevgili arkadaşım.Tabi ki insanın kişili i bir resme sı dırılmaz.Her insan bir alemdir.Bu ise o kişili in küçük bir parçası.O insanın kişili i hakkında verilen ön bir bilgi.Selam ve dua ile... :)

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Benim gözüm en çok 2. resimde dinlendi ve onu sectim..

Ve yazılanlar idare eder,

Ama çogu arkadasta ben gibi ikiyi seçmişş..

Acaba onlarında gözü o resimde mi dinlendi...

Yani demek istedigim ilgi ile bi alakası yokmu acaba? ?(

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı zeyno
[B

Üstün körü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorsunuz. yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor.

İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiĞiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz.

Çok sıcak ve insancıl olarak tanınıyorsunuz. Basmakalıp ve çok abartılı olan herşeyi reddediyorsunuz. Modanın getirdiĞi yeniliklere de baĞlı deĞilsiniz. Aksine, sizin için giyim pratik ve rahat olmalı.

Günlük hayatınızda gerçekçi olmayı tercih ediyorsunuz.Sizin kendinize olan güveniniz sayesinde etrafınızdakiler de sizden güç alıyor. Fikirlerinizi uygulamaya koyana kadar rahat edemiyorsunuz.

Anlaşması kolay bir insansınız. Ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da deĞilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız.

BaĞlı kalmak kadar sizi sıkan bir şey yok. Sürpriz yapmaktan ve sürprizlerle karşılaşmaktan çok hoşlanıyorsunuz.

Çok duygusal bir insansınız.
[/B]

EEEE SIMDI NE OLACK ?(

Üst Alt