Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

(MaveRa)

Mavera

Aldığı Beğeniler
4,060
Te$ekkürLer Okusen Güzel Bir Etkinlik Ol(muş)cak İnşallah

_hacı_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
TeŞekkÜrler mÜmİn kardeŞlerİm bende halİt ertugrulun kendİnİ arayan adli eserİnİ okumayan kardeŞlere Önerİyorum...saygilarimla.rabbİme emanetsİnİz.rabbİm yar ve yardimciniz olsun.

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
Gercekten güzel ve faydali bir Baslik olmus Okusen Kardes, böyle bir Baslik actigin icin ALLAH (c.c.) sonsuz razi ve hosnut olsun insaALLAH Kardes... AMIN!!!

Suan Elim'de okudugum bir Kitab var, eger olmasaydi Katre-i Matem Kardesin tavsiye ettigi Kitabi temin etmeye calisirdim...
Baska bir Cildi'de oldugu icin biraz sürecek herhalde :( ama Not edecegim kendime.

Benimde tavsiyede bulunmak istedigim ve cok ama cok faydali + Sahih Hadisler ile yazilmis olan bir Kitab var, simdilik Ismini vermiyorum ilk basta burda Ismi gecenler okunsun :)

Haci Kardesim bahsettigin Kitabi okumustum ve bence Roman sevenlere Saygi deger "Halit Ertugrul" Yazarimizin tüm Kitablari tavsiye edilebilir...

Bu Baslik Ilim Ehlini genisletmeye vesile olur insaALLAH ve Mevlam okuduklarimizi Hayata gecirmeyi nasip eylesin insaALLAH... AMIN!!!

_hacı_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
eyvallah duaya sevdalı kardeşim evet haklısın bütün kitapları önerilir güzel ve akıcı bir dille anlatmasıda dikkat çekiyor kitaplarında.rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun..

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Katre-i Matem'in tavsiyesi üzerine -Sadık Yalsızuçanlar'ın ANKA- kitabını aldım okuyorum.. Kitabı okuyup önemli gördüğüm yerleri -Okuma Notları- forumunda sizlerle paylaşacağım.

Aynı şekilde bu etkinliğe katılıp kitap tavsiye edecek/ kitap okuyacak olanlar varsa lütfen buraya yorum yazsınlar..

Tavsiye edilen Kitaplar / Tavsiye eden / Okuyan
1- Sadık Yalsızuçanlar - ANKA Katre-i Matem OkuSEN
2- halİt ertugrulun kendİnİ arayan _Hacı_ -
3- Nietezche Ağladığında - Irvin D.Yalom OkuSEN -

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Derin Çalışma ;) Nacizane bizden de Üstad NFK'nın Babıâli eseri şiddetle tavsiye edilir. Bunu da alırsan mutlu olurum ;)

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Biz de teşekkür ederiz efendim böylesine nezih bir paylaşım için.Önerilen kitapların dikkate alınması ne güzel bil-mukabele. ;)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Kitap'tan alıntıladıklarımı inşallah yarın geceden itibaren ilgili yere eklerim..
Zevk aarak okudum diyebilirim.. Merak eden varsa okuyabilir..

İkinci bir kitap tavsiyesi yapmak istiyorum.. Tek kelimeyle harika.. Başka söze gerek yok.. ;)

Tarık Tufan - Bir Adam Girdi Şehre Koşarak

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Bu etkınlıge ınsallah bende katılacakgım bu ınanırmısınız bu kıtabı arıyordum ama yazarın adını bılıyordum sadece okuyan bır arkadasım cok methetmıstı..yarın fırsat bulursam bu kıtabı almaya ben gıdecegım..
anka kıtabını..tekrar hatırlattıgınız ıcın tskler
OkuSEN ve Katre-i Matem tşkler.bende gelıyorum

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Akıllı Deliler'i ve Bir Kalbin Alın Yazısı'nı okuyan var mı ? Okunacaklar diye not almış, unutmuşum sonra

Üst Alt