Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Üstad be Böyle Buyurdu Zerdüşt'ü aldım. Epeydir okumak istiyordum bu gün gittim kitapçıya aldım artık kaçarı yok dedim.
Tavsiyenize uyup aldığım ikinci kitap Allah iyiliğiniz versin.. :)

Diğer Kitap dostları nerdeler ???

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
İsabet olmuş derim ;) ayrıca 2. kitap konusuna gelince bakış açısı farkı olabilir yoksa aykırı bir kalem aykırı şahıslara gelsin :)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Üstadım, kıymetli hocam aykırılık yok Allah'ın izniyle, doğruları almaya yanlışları da görmeye çalışıyorum okurkende bende bir hal oluşsun istiyorum.

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
O vakit size Üstad Necip Fazıl'ın Bir Adam Yaratmak,İdeolacya Örgüsü,Çöle İnen Nur,Cinnet Mustatili,O ve Ben,İman ve İslam Atlası
gibi manevi yönden oldukça zengin ve besleyici olan kitaplarını tavsiye ederim biraz cep haşlıyor ama değiyor doğrusu üstadın gerçi tüm eserleri nezih ve muazzamdır zira İslam davasının muazzaf bir neferi tarafından kaleme alınmıştır.
Ben kendi acziyetimi eserlerin her satırında buldum bu nedenledir tavsiyemiz bir halt olduğumuzdan değil af buyurun.

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Üstadı üniversitenin ilk yıllarına kadar sigara içen bir şair olarak bilirdim, bir gün gördüm ki O'nun kalemi ve fikirleri sınırları aşmış, o zamanlar Bir Adam Yaratmak'ı tiyatro sahnesinden izlerken uyandım ve maharetin sigarada olmadığını anladım.. Tavsiyelerinizin bir kaçı dışında diğerlerini de not ettim inşaAllah bu senenin sonunda bunların çoğunu okumuş olurum. Allah size yar olsun..

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray

Diğer Kitap dostları nerdeler ???

Listem o kadar kalabalık ki, ama iş sebebiyle gereken ilgiyi gösteremiyorum değerli dostlarıma:)
Böyle Buyurdu Zerdüşt'ü kuzenimin kütaphaneye bagışlayacağı kitapların arasından almıştım, ısrarla İki Yeşil Su Samurunu'da almamı önerdi, okuyamadım henüz.
Amak-ı Hayal,
Doğuda Aşk Böyle Yazılır ve
Akıllı Deliler, sırada :)
Akıllı Deliler'i okuyorum

Bu arada yakın posta adresleriyle kitap arkadaşı olmayı öneriyorum. (:

Üst Alt