Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sessizliğim

^^Lâl Akşamlarında^^

Aldığı Beğeniler
5,442
Sessizliğim'de hep uzaktır sana parmak uçlarım.
Takım
Galatasaray
0000000608057-1.jpg

Aşk Yüreğe Düşünce.
Aşk bir kez yüreğe düşünce değişir her şey birden. Birden bir milat başlar. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Şiirler, şarkılar, türküler, ağaçlar, kuşlar her şey değişmiştir.
Düşler daha bir canlı, umutlar daha bir varsıl ve hayat daha bir renklidir. Coşku dolu, anlam dolu bir yolculuk başlamıştır.
Sevenin sevdiğine doğru bir keşif yolculuğu…
Bir aşk yolculuğu…
Bu roman, aşkı anlamanın, aşka hazırlanmanın ve aşkı yaşatmanın özgün, ödünsüz ve evrensel rehberidir. Bu roman gerçek aşkı bütün bir boyutlarıyla yaşamak isteyenlere içtenlik dolu, sevgi dolu, bilgelik dolu bir mektup, bir aşk armağanı​

Kitap kazananı: @YaRêN

Sessizliğim

^^Lâl Akşamlarında^^

Aldığı Beğeniler
5,442
Takım
Galatasaray

mih 200.jpg

Yumuşacık kökleri henüz aile ocağının toprağında, yalnızca sert taşlar gören, ilk yaprakları kin dolu ellerde parçalanan, çiçekleri açar açmaz donan ruhların sessizce çektiği sıkıntıların tablosunu, en acıklı ağıdını hengi yetenek çizecek bize? Dudakları acı bir süt emen, gülümseyişleri sert bir bakışın korkunç ataşiyle bastırılan çocuğun acılarını hangi şair anlatacak bize? Benim gençliğimin gerçek öyküsü, çevrelerine duyarlılıklarının gelişmesine yardımcı olmaları için yetiştirilen insanların ezdiği zavallı yürekleri anlatacak olan öyküdür. Ben yeni doğmuş bir çocuk olarak hangi gururu yaralamış olabilirdim? Annemin bana soğuk davranmasına hangi bedensel, ya da ruhsal kusur neden oluyordu? Ben görev olarak dünyaya getirilmiş bir çocuk muyum? Doğumu rastlantı olan bir çocuk muydum? Yoksa yaşamı bir serzeniş olan çocuk mu?

Kitap Kazananı: @Durubey

Sessizliğim

^^Lâl Akşamlarında^^

Aldığı Beğeniler
5,442
Takım
Galatasaray
barbaros.jpg

Barbaros Kardeşler

Dört kardeştiler: İshak, Oruç, Hızır ve ilyas. Kardeşlerin ikincisi olan Oruç, denizciliğe heves ederek ticaret yapmaya başlar. Rodos şövalyelerine esir düşer. Oruç'u kurtaran kardeşleri 1502 yılında Antalya valisi olan Osmanlı şehzadesi Korkut'un emrine girerler. Şehzade Korkut'un Akdeniz'deki Türk denizciliğinin gelişmesinde büyük katkıları olmuştur.
Bilhassa Oruç ve Hızır Reislere yardım ve teşvikleri meşhurdur. Onlara gemi ve malzeme yardımında bulunmuş, Hristiyan şövalyelerin ellerine esir düşenleri kurtarmıştır. Şehzade Korkut, kardeşi (Yavuz Sultan) Selim'le aralarındaki taht mücadeleleri sırasında Mısır'da Memluklerle işbirliği yapar. Oruç ve kardeşleri Şehzade Korkut'la birlikte gittikleri Memluk Devleti hizmetinde bir süre amirallik yaparlar...

Kitap Kazananı: @SiyahSancaktaR

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294

Barbaros Kardeşler

Dört kardeştiler: İshak, Oruç, Hızır ve ilyas. Kardeşlerin ikincisi olan Oruç, denizciliğe heves ederek ticaret yapmaya başlar. Rodos şövalyelerine esir düşer. Oruç'u kurtaran kardeşleri 1502 yılında Antalya valisi olan Osmanlı şehzadesi Korkut'un emrine girerler. Şehzade Korkut'un Akdeniz'deki Türk denizciliğinin gelişmesinde büyük katkıları olmuştur.
Bilhassa Oruç ve Hızır Reislere yardım ve teşvikleri meşhurdur. Onlara gemi ve malzeme yardımında bulunmuş, Hristiyan şövalyelerin ellerine esir düşenleri kurtarmıştır. Şehzade Korkut, kardeşi (Yavuz Sultan) Selim'le aralarındaki taht mücadeleleri sırasında Mısır'da Memluklerle işbirliği yapar. Oruç ve kardeşleri Şehzade Korkut'la birlikte gittikleri Memluk Devleti hizmetinde bir süre amirallik yaparlar...

Kitap Kazananı: @SiyahSancaktaR
Tam yüreğime göre bir kitap:)

Rabbim iki cihanda razı olsun İnşallah değerli muhterem Üstadım eksik olma :)

YaRêN

GüIefşaN

Aldığı Beğeniler
11,197
Takım
Galatasaray

Aşk Yüreğe Düşünce.​

Aşk bir kez yüreğe düşünce değişir her şey birden. Birden bir milat başlar. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Şiirler, şarkılar, türküler, ağaçlar, kuşlar her şey değişmiştir.​

Düşler daha bir canlı, umutlar daha bir varsıl ve hayat daha bir renklidir. Coşku dolu, anlam dolu bir yolculuk başlamıştır.​

Sevenin sevdiğine doğru bir keşif yolculuğu…​

Bir aşk yolculuğu…​

Bu roman, aşkı anlamanın, aşka hazırlanmanın ve aşkı yaşatmanın özgün, ödünsüz ve evrensel rehberidir. Bu roman gerçek aşkı bütün bir boyutlarıyla yaşamak isteyenlere içtenlik dolu, sevgi dolu, bilgelik dolu bir mektup, bir aşk armağanı​

Kitap kazananı: @YaRêN
@Sessizliğim, Tesekkur ederim kitap geldiginde en kisa zamanda okunacak insAllah.
O gelene kadar okudugumda biter

Üst Alt