Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Mizah

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Temel arabasını satmak istiyor fakat kilometresi 400 binde olduğu için müşteriler bakan geri gidiyor durumu dursun'a izah edince Dursun benim sanayide bir arkadaşım var gel gidelim kilometre ile oynayalım 40bin e düşürelim biz bu aracı diyor ve netekim gidip sanayide aracı 40 bine düşürüyorlar aradan 2-3 hafta geçince Dursun temel'i arayıp soruyor ne yaptın sattın mı aracı temel de yapıştırıyor cevabı sen saf mısın km 40 binde kız gibi araba satılır mı hiç ????????

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Araba durduk yere arizalaninca bir sinir harbiye sanayi yollarını arşınlarken:

"ulan yaptırayım, hemen satacağım. Bununla mı uğraşıp duracağım. Ya satacağim ya da benzin döküp yakacağım" diye söylenirken (ben genelde böyle söylenirim),

aracı yaptırdıktan sonra:

"ulan bir sürü masraf ettik. Hem zaten bakımını da yaptırmış olduk. Aracı satsak daha iyisini zaten bulamayız. En iyisi biraz daha binelim." gibi birşey olmuş.

Bu durum araç yeninden arızalanana kadar devam eder ve kısır döngü yeniden başlar ☺️

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray

"ulan yaptırayım, hemen satacağım. Bununla mı uğraşıp duracağım. Ya satacağim ya da benzin döküp yakacağım" diye söylenirken (ben genelde böyle söylenirim),

"ulan bir sürü masraf ettik. Hem zaten bakımını da yaptırmış olduk. Aracı satsak daha iyisini zaten bulamayız. En iyisi biraz daha binelim." gibi birşey olmuş.

Bu durum araç yeninden arızalanana kadar devam eder ve kısır döngü yeniden başlar ☺️
Diyorsun ki bende fıkra gibiyim:)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer

Ben böyle diye diye arabama beş yıl bindim ????

Üst Alt