Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Ayy pekte güzel yapmış dantelleri amca...maşallah...Kardeşler,abiler sizde kızmayın...olur böyle vakalar...hafif karizma dağıldı o kadar... :D :D

setre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Çinli erkekler bunların alasını yapıyor ama iş bulamadıkları için...Vardır bu adamda bişey bir erkeğe dantel ördürmek pek olay iş değil :tongue:Teşekkürler

AFYONUNGÜLÜ

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
ınsallah herkese boyle bır nasıp olsun rabbımın askıyla askını nakıs etsın

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : setre
Çinli erkekler bunların alasını yapıyor ama iş bulamadıkları için...Vardır bu adamda bişey bir erkeğe dantel ördürmek pek olay iş değil :tongue:Teşekkürler

aslında bazılarının buna merakı var :D nasıl olduğuyla ilgili hatta benim komşunun oğlunu merak sardı :D bi arar resmini koyarım :D

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Efendim burda dikkat edilmesi gereken nokta erkeğin o işi yapması değil, erkeğine o işi yaptıran sözde akıllı olandır.

Tamam insanın eşine yardım etmesi sünnettir ama bu iş değil luzumsuzluktur.

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
ya erkeğin eline yakışmıyor bence tamam ev işlerinde yardım edeblir kadının zorlandığı şeylerde yardımcı olması gerekir ama elişi değil!

gamzelim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Kendi hobi olarak yapıyordur belkii ama sonuçta becerikliymiş maşallah budevirde rastlanmaz amca gibilerine ..

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
ne ev işi,nede el işi erkeğe yakışmıyor..ama bazılarında hobi olabiliyor..hata bikeresinde tv de gördüm erkeler kahvede çorap örüyolardı yörede öyleymiş...oluyomuş demek..

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
bizler nasılki kuracağımız yuva için el emeği göz nuru döküyorsak bir beyinde biraz aynı işi yapması ne olur sanki :örgü:

Üst Alt