Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

an-ı seyyale

br garip gezgin

Aldığı Beğeniler
16
Takım
Diğer
Amerika'da yapılan bir araştırma mutlu bir evliliği olan kadınların,

kocalarının elini tuttuğunda günün stresinden büyük ölçüde kurtulduğunu ortaya çıkardı.

Araştırmaya katılan 16 gönüllü kadın beyin tarama cihazları ile incelendi.

Bilim adamları testlerde eşlerinin elini tuttukları andan itibaren kadınlarda stresin azalmaya başladığını tespit etti.

Araştırmayı yürüten Dr. James Coan,

''Mutlu bir beraberlik yaşayanlar hastalandıklarında daha çabuk iyileşiyorlar, hatta daha uzun yaşıyorlar.

Bu araştırma da kadınların sevdiği erkeğin elini tuttuğunda daha iyi hissettiğini ispatlıyor'' dedi

(iktibas)

avucicimasajyapma.png

Avucumuzun içerisindede vücudumuzdaki çeşitli organların bağlı olduğu hassas noktalar var ve resimdede anlatılıyor,

Erkek hanımına, hanım da beyine sevgiyle baktıklarında, Cenab-ı Hak ta onlara rahmetle bakar.

Şayet erkek, hanımının ellerini ellerine alırsa, her ikisinin de, günahları parmaklarının arasından dökülür gider.

Hadis-i Şerif (Camiüssağir)

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cenab-i Hak razi olsun canim paylasimin icin tesekkürler
Selam ve Dualarimla........

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ALLAH cc ailelerin icindeki bu sevgisizlik ve muhabbetsizlik şuurunu yeninden canlandırıp iman dolu bir hayat sürmeyi nasip etsin eşlere

ferdane

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
amin cümlemize inş. Allah razı olsun

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Şayet erkek, hanımının ellerini ellerine alırsa, her ikisinin de, günahları parmaklarının arasından dökülür gider.

SubhanAllah. Bunun üzerine söyleyecek söz bulamiyorum. Allah razi olsun.

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Ben de diyorum bu stres yoklamaları neden kaynaklanıyor meğer tutacak elimiz yokmuş ondan :D

Üst Alt