Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : mabed
yaw ben inanilmaz derecede kola hastasiyim keşke yaziyı okumasydım ;(

İnş. bir gün bende kola içmeyenler arasına girebilirim... :p

ben su içem

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE

bu yazıdan sonra içebileceksen brawoo :D

Yaaa abi öle deme tabiki bu yazıdan çok etkilendim şimdilik azıma bile almam diyorum kolayi ama ilerde cayarmıyım onu bilmiyom yani kendime bu garantiyi veremiyom. :(

VeRDa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0

ayy bende kola icenlerdenim gerci hastasi sayilmam ama,icmeyiz bundan sonra insaAllah.. =)

bunu daha once bi arkadastan duymustum ama inanmamistim o na.. :p

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
cook uzun sure oldu icmemistim kola ...bi bu gun ictim bi kutu pisman oldum simdi ictigime :rolleyes:
sagliga zararli diye ...icmiyordum 1 2 aydan beri ..

ama bu yazida sagliga acaip sekilde zararli oldugu gozukuyor..

genelde meyve suyu icmelerini tafsiye ederim ...
bence en iyisi ve kisa sure sonra aratmiyor kolayi...

ben su siralari ..hindistan cevizi nar suyu ve cilek mango..
bu meyve sularini iciyorum ...genelde =) =)

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Exelance abi ben bu olayı geçen yıl duymuştum,Ramazan Bayramında olsa gerek, yalnış hatırlamıyorsam ve o zamandan beri ağızıma kola koymadım. Yalnız ben gazoz içiyorum.. Acaba onada fare girer mi? :)

Biraz komik olacak ama, o şeffaf olunca olmaz diye düşündüm ve içiyorum.

Kalori olarak meyve suyu yerine meyveyi tercih ediyorum bide...
Meyve suyunda çok kalori var, ve yüzde yüz meyve suyu olmuyor, olanlarıda bulmak her zaman mümkün olmuyor... Ya ama mecbur kalınca ve ya fazla olmamak şartı ile meyve suyuda içerim açıkçası...

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
bende bunu çok uzundur biliyorum .. ama aklıma kola içerken bi türlü gelmiyor nedense şeytan işde..Allahdan ayda en fazla 2 3 bardak içerim oda biryere gitdiğimde ikram ederler arkadaşlar öyle yada arada bi girdiğinde eve içerim işde..genelde şeftali suyu fovorımdır onu gördümmü zaten kola mola gelmiyo gözüme .. :)

hem bilmiyorum sizede oluyomu arkadaşlar ama ben kola içdiğimde sürekli ağlıyorum neden acaba ..

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
AAAN NE YANİ BEN ŞİMDİ FARELİ KOLAMIİÇİYORDUMMMM.. ;( ;(AY MİDEM BULANDI...

kardelenn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Kolayı mecbur kalmadıkça içmem.Bu yazıyı okuyunca mecbur kalsam da içmem . Çünkü midem alt üst oldu.Geçenlerde büroma bir fare dadandı.Arkadaşlar onu gözümün önünde öldürdüler.O manzaranın etkisinden bir kaç gün kurtulamamıştım.Bu yazıyı okuyunca bana o manzarayı hatırlattı.
Arkadaşlar bana sorarsanız katkı maddesi olan hiç bir içeceği içmemeliyiz.Meyve yiyin arkadaşlar .Hoşaf için . Güzelim hoşaflarımız pişirilmeyi bekliyor. :D

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Bu yazıdan sonra nasıl içelim kardeş ne mide bıraktın ne de heves. Açıkça bende kola hastasıyım çok defa boykotlar nedeni ile içmemeye çalıştım ama en fazla bi kaç gün. Bu kolaya çok fazla alışmışız bide bu yazıyı hatırlayarak bırakmayı deneyelim bakalım ama zor ya derler ya alışmış kudurmuştan beterdir diye öyleyiz galiba biz...

Üst Alt