Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

buket

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
*Ben üniverside son sınıfındayım, geçen yıl bir evde tek yaşıyordum. Bir tatil günü evde yatarken odada bir ses duydum. Onu hırsız sandım ve evdeki tüm pahalı eşyaları toplayıp karşı apartmandaki arkadaşımın evine kaçmıştım ve orada polis ça ırdık. Evdeki neydi biliyor musunuz:kedi hı hı hı
-----------------------------------------------------------------------------
*Ben daha 7 yaşındayken hep küpe takmak isterdim bir gün teyzeme:
"-Teyze siz kulaklarınıza nasıl küpe takıyorsunuz"diye sordum.Teyzem:
"-Eczaneye gidiyoruz onlarda tabancayla deliyorlar"dedi. Aradan bir kaç gün geçti. Babamın silahı vardır. Bende silahlarla oynamayı çok severdim o zamanlar, hala seviyorum aslında. Babam da ben silahla oynamıyım diye saklardı. Bir gün babam ve teyzemler konuşuyorlardı içeri ben girmiştim ve babam da o panikle tabancayı koltuktaki minderin altına sakladı. Sonra misafirler geldi. Konuşmalar falan, babam silahı koltu un altına sakladı ını unutup misafirleri u urlamak için çıktı. Ben de kula ımı delebilmek için tabancayı alıp kula ıma tuttum. Allahtan babam geldi de tabancayı elimden aldı.Ne diyim artık aklıma geldikçe salak Filiz diyip duruyorum
--------------------------------------------------------------------------------------
*Şirinleri herkes bilir. O zamanlar daha ilkokula gidiyodum ve şirinleri hıç kaçırmazdım. Biterken "siz de iyi bir çocuk olursanız şirinleri görebilirsiniz" deniyodu. Ben de hep orman gitti imizde anneme ben iyi bir çocuk de il miyim derdim. Annem de iyi bi çocuksun derdi "o zaman niye ben şirinleri göremiyorum" diye her tarafta şirinleri arardım.
----------------------------------------------------------------------------------------
*Bu salaklık kardeşime ait. Ço u kardeşin yaptı ı gibi benim kardeşim de anahtarı saksının içine koymuş. Eve geldim ve kapıdaki "anahtar saksının içinde, ben okula gittim" notunu görünce şoke oldum. Evet benim kardeşim tam bir salak.
-----------------------------------------------------------------------------------------
*Bi keresinde sabah ailem misafirlige gittiginde evi bana emanet etmişlerdi. Ben de acilen arkadasım arayınca evden gitmek durumunda kalmıstım. Evin tek anahtarı oldugundan ben de misafirlige gittikleri yeri arayıp anahtarı paspasın altına koydugumu söyledim. Ama o gun evimize hırsız girmisti, cunku aramakla yetinmeyip kapıya bir kagıda "anahtar paspasın altında beni merak etmeyin" diye bir yazı yazmıstım. Aklıma geldikce salaklıgıma doymuyorum.
----------------------------------------------------------------------------------
*Ben harbi sala ım. 2 sene evvel burdurda camiinin birinde müezzinlik yapıyordum. Bir gün birisi öldü. Bizim imam da cenaze namazı kıldıracaktı. Ben kendimden çok emin bi tavırla safın en başında yerimi aldım. İmam namazı başlattı. Allahu-ekber demesiyle ben rükuya vardım, cemaatin kolları birleşikti. Çaktırmadan dikey domalık şekilde kafamı bi kaldırdım. Herkesin kolları birleşik dua okuyor. Birinci şok. Bi allahu ekber sesiyle busefer kuru topra a secde ettim. Ben secdedeyken yine herkes ayakta. İkinci şok. En arkalarda 5-6 çocuk başları önünde gülüyordu. Öyle morardım ki, anlatamam. Millet namaz kılarken ben çocukların üstüne küfrederek hücum ettim. Namazdan sonra da cemaaten 10-15 kişi toplanıp beni dövdüler. Aynısı küçükken de olmuştu. Bayram namazında millet allahu-ekberde parmakları kulak arkasına götürürken ben selam vermiştim.
----------------------------------------------------------------------------------------
*Birgün evde yere yatmış televizyon izliyordum. Babam arkada koltukta oturuyor. Daha sonra bir soru geldi. Naaber o lum diye. İyiyim baba sen nasılsın dedim, ben de iyiyim dedi. Ben babamın yüzüne bakmadan bir yandan televizyon izleyip soruları yanıtlarken babam görüşürüz o lum kendine iyi bak dedi. İşte o zaman herşey açı a çıktı. Me er babam arkada abimle telefon görüşmesi yapıyormuş. Ben de kendi kendime muhabbet etmişim. Ozmaan kendimi salaktan da öte bişey hissettim.Siz dikkatli olun yapmayın aynı şeyi:)
*2 ay önce kiralık ev arıyorduk;artık bana bıkkınlık gelmiş baktı ımız evin önünde bizimkileri beklerken karşı kaldırımdan gelenler dikkatimi çekti.4-5 tane 18 civarlarında karizma abiler salına salına geçiolardı,gözlükler zincirler falan... aralarından biri çöp kutusunun yanından geçerlerken elinki çöpü atmasıyla beraber çöpün içindeki kedinin kafalarına do u "miiyyyyyaaa" şeklinde 4 bacak açık atlaması bir oldu;)siz asıl bu "a ır abilerin"ba ırışlarını görcektiniz. benim bile çıkaramayaca ım ince sesle bi çı lık attıp kaçıştılarki koptum orda ben...karizmanın en kısa sürede nasıl sıfıra ince inin testiydi sanki ...aklıma geldikçe hala gülüyorum ya;))
----------------------------------------------------------------------------------------------
*Birgün arkadaşlarımla dershane sınavından geliyorduk.Karşıdan çok yakışıklı çocuklar geliyordu:)) Tabii onlara güzel görünücez ya hepimiz havalı havalı yürümeye başladık.Tam yanımızdan geçiyorlardı ki önümüzde duran taşı görmemişiz hepimiz takılıp düştük. Çocuklar birbirlerine"gelin şu ufaklıkları kaldıralım"demesinler mi hepimiz sinir ve tabiki de rezil olduk...:)
-------------------------------------------------------------------------------------
*Bir ATM'nin önünden geçerken adamın biri yolumu kesti, "ya kardeş, bu bankamatik benim kartımı kabul etmiyor, bi yardımcı olur musun" dedi. Ben de iyi niyetle "peki" dedim. Adamdan kartı istedim, adam kartı uzattı. Bir de ne göreyim: Adam bankamatik kartına PVC kaplatmış. Hiç bozuntuya vermeden karta bakıp "abi bu makine bunu kabul etmez, Merkez bankasına gitmen lazım" dedim. Adam da "allah razı olsun" deyip gitti. Hala gülüyorum.
*Bir gün servisle okula gidiyorduk.Bizim servisin önünde bi kamyonet vardı ve arkasında aynen şu yazı "Hatalıysam lütfen aramızda kalsın" :)
------------------------------------------------------------------------------------------
*Ben ufakken kardeşimle evin çatısında uçurtma uçuruyorduk. Kardeşim uçurtmanın ipini açarken geri geri giderek açıyor. Tabi bu böyle devam ederken kendini aşa ıda buluyor. Ben de annem bana kızar diye kardeşimin arkasından atlıyorum. Hep beraber hastaneye kaldırılıyoruz...

---------------devamı sonra inş.----------------

:D :D :D

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
:D:D:D

bu anilar sizemi ait buket kardes :D:D

cok hostu payasiminiz icin tesekurler...

buket

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
---hayır @Cihan kardeş bana ait de il...
hoş benimde pot kırmak ve olmadık zamanda olmadık işler yapma konusunda bu arkadaşlardan pek geri kalır yanım yok ama... :D işte...

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
Orjinal Yazarı buket
---hayır @Cihan kardeş bana ait de il...
hoş benimde pot kırmak ve olmadık zamanda olmadık işler yapma konusunda bu arkadaşlardan pek geri kalır yanım yok ama... :D işte...

bende oyle tahmin etmistim ..:):)

boyle seyler herkesin basina gelebiliyor..:)

devami sonra demissin ..devamini bekliyoruz...:)

selam ve dua ile..

M

maussema

Guest
ayy buketcım yaaa nasıl guldum gece gece ellerıne saglık :D :D :D

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
canim kardesim ben yazdiklarini okurken tabiki guluyodum haliyle.okurken oyle dalmisim ki bi el sirtima dokununca gulerken evde ciglik koptu megerse dokunan el beyimin eliymis ben onu isten donecek diye beklerken o megerse anahtarla girmis halimi gormelisin hala yazarken bile titriyorum senmisin bukadar gulen al sana der gibi oldu ben ciglik atinca adamda korktu ne oluyo ya demin guluyodun simdi korkudan titriyosun demezmi X(eve hirsiz girdi sandimmm ne yapimmm

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
bu arada ellerine saglik cok guzeldi sen beni guldurdun Rabbimde seni guldursun ins.selametle...

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
Orjinal Yazarı Günes
canim kardesim ben yazdiklarini okurken tabiki guluyodum haliyle.okurken oyle dalmisim ki bi el sirtima dokununca gulerken evde ciglik koptu megerse dokunan el beyimin eliymis ben onu isten donecek diye beklerken o megerse anahtarla girmis halimi gormelisin hala yazarken bile titriyorum senmisin bukadar gulen al sana der gibi oldu ben ciglik atinca adamda korktu ne oluyo ya demin guluyodun simdi korkudan titriyosun demezmi X(eve hirsiz girdi sandimmm ne yapimmm

iste bize gore..bir komik anida Gunes ablamizdan :D:D:D
canli canli ..hemen aninda aktardi :):)

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Original von @Cihan**
Orjinal Yazarı Günes

iste bize gore..bir komik anida Gunes ablamizdan :D:D:D
canli canli ..hemen aninda aktardi :):)

=)beyim icerde halaa guluyooo bana

sen cok korkaksin diyooo ;(

Üst Alt