Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Orchis

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
merhaba

konu açarken dikkatimi birşey çekiyor..

Dikkat!
Değerli üyelerimiz, kurallarımız gereğince gün içerisinde 3 adetten fazla konu açmak yasaktır.
Bu hususa dikkat etmenizi önemle rica ederiz, iyi forumlar...

yani gün içerisinde açtığımız 4. konu görüntülenemeyecek mi? yapılan bu hatırlatmanın bir geçerliliği yok ise kaldırmanızın daha uygun olacağı kanaatindeyim...

(Not:bu mesaj tavsiye mahiyetinde yazılmıştır:gulver:)

saygılar...

Mystery

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,785
Takım
Fenerbahçe
yok görüntülenyor ama yönetimden gören olursa kilitleyebilir :)

dorum için 3 konu sınırınn olması güzel her üye günlük 10 konu acarsa kim yorum yapacak kim görecek konuyu :) yorumsuz kaybolur torum olmadıgı için konu tekrari olmasi muhtemel... :) tabi yine yönetim bilir..

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
ortalığın yorumsuz mesajsız yeni konu dolması hakikaten gereksiz

kaldıki aklını konu açmakla bozan her user bence tepki alır (benden olduğu gibi)
niye çünki mystery ninde dediği gibi sadece konu açarda sadece kendi konularına mesaj yazılsın ister başkalarının konularına yorum yazmazsa.. forumun forum olmasının buraların fikir platformudur denmesinin ne manası var...

her konu açan kendi konusuna mesaj bekleyerek sürekli konu açarsa konulara mesajı hakikaten kim yazacak..
sadece teşekkür butonunu ben şahsen yeterli görmüyorum zahmet edilip iki kelam yazılmalı diye düşünüyorum en azından konu sahibi helede konu başlı başına kendi emeği ise kesinlikle hakediyor demektir..

bu noktadan bakınca bende konu sınırlamasını kesinlikle doğru bulanlardanım bunca şeyide oh içimde kalmasın diye yazıverdim iyi oldu :p

bu vesile baki dua baki selam dedim gitti :gul:

Orchis

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
yok görüntülenyor ama yönetimden gören olursa kilitleyebilir :)

dorum için 3 konu sınırınn olması güzel her üye günlük 10 konu acarsa kim yorum yapacak kim görecek konuyu :) yorumsuz kaybolur torum olmadıgı için konu tekrari olmasi muhtemel... :) tabi yine yönetim bilir..

ortalığın yorumsuz mesajsız yeni konu dolması hakikaten gereksiz

kaldıki aklını konu açmakla bozan her user bence tepki alır (benden olduğu gibi)
niye çünki mystery ninde dediği gibi sadece konu açarda sadece kendi konularına mesaj yazılsın ister başkalarının konularına yorum yazmazsa.. forumun forum olmasının buraların fikir platformudur denmesinin ne manası var...

her konu açan kendi konusuna mesaj bekleyerek sürekli konu açarsa konulara mesajı hakikaten kim yazacak..
sadece teşekkür butonunu ben şahsen yeterli görmüyorum zahmet edilip iki kelam yazılmalı diye düşünüyorum en azından konu sahibi helede konu başlı başına kendi emeği ise kesinlikle hakediyor demektir..

bu noktadan bakınca bende konu sınırlamasını kesinlikle doğru bulanlardanım bunca şeyide oh içimde kalmasın diye yazıverdim iyi oldu :p

bu vesile baki dua baki selam dedim gitti :gul:

yorumlarınız için teşekkürler ancak sanırım yanlış anlaşılmışım...ben öyle sırf "mesaj sayım artsın diye abuk-subuk konu açmak" için bu konuyu dile getirmedim...(-- ki konu açarken seçici bir insanımdır ilerleyen zamanlarda birlikte olursak eğer bunu sizde göreceksiniz....-)

önceki forum deneyimlerinden çok iyi biliyorum ki üye derecesini yükseltmek ,mesaj sayısını artırmak vb. amacıyla flood mesaj yazan üyeler tabiki oluyor..zaten forum yöneticilerinin görevi de bu tür durumlara müdahale etmektir..
kasdettiğim şey ise; bu amacı gütmeyerek sadece okuduğu beğendiği yazıyı diğer arkadaşları ile paylaşmak için konu açanlardır...
vesselam...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Merhaba aramıza hg üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun ...

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
yorumlarınız için teşekkürler ancak sanırım yanlış anlaşılmışım...ben öyle sırf "mesaj sayım artsın diye abuk-subuk konu açmak" için bu konuyu dile getirmedim...(-- ki konu açarken seçici bir insanımdır ilerleyen zamanlarda birlikte olursak eğer bunu sizde göreceksiniz....-)

önceki forum deneyimlerinden çok iyi biliyorum ki üye derecesini yükseltmek ,mesaj sayısını artırmak vb. amacıyla flood mesaj yazan üyeler tabiki oluyor..zaten forum yöneticilerinin görevi de bu tür durumlara müdahale etmektir..
kasdettiğim şey ise; bu amacı gütmeyerek sadece okuduğu beğendiği yazıyı diğer arkadaşları ile paylaşmak için konu açanlardır...
vesselam...

şahsım adına rica ederim.. de yanlış anlaşılma yok yalnız.bizim ifade etmeye çalıştığımız tamda söylediğiniz şey üzerinden genel anlamda bir fikir beyanı o kadar.

iyi niyetli paylaşma isteği de olsa sadece konu paylaşmaya bizim itirazımız.. .

hedef anlamında değil lütfen yanlış anlamayın ama misal sizin 14 mesajınıza baktım bunların bize yazdığınız cevabi mesaj ve tanışma konusunda birlikte geldiğiniz kendi tanıdıklarınız a verdiğiniz bir cevap hariç hep konu açmışsınız..
başka, okuduğu beğendiği konuları paylaşmak isteyenlerin açtığı konulara yorum yazmamışsınız mesela...

işte anlatmak istediğimiz buydu paylaşma tamam ama sürekli sıfır mesajlı birsürü konunun ortada kalabalık yapmasına pekte gerek yok üstelik her yerde aynı şeyleri okumak çokta cazip olmasa gerek.

yanlış anlaşılmaya mahal vermesin sakın konu açmaya karşı değiliz hele sizin konu açmanıza asla...( bahsettiğiniz gibi bir emel içinde olmadığınızıda ifade etmişsiniz buda tamm zatende aksini düşünmedik en azından şahsım adına ben düşünmedim) bu gayet olması gereken

ama bizde diğer önemli bir konuya parmak basmak dile getirmek adına diyoruz ki;herkes konu açarsa diğerlerinin konusuna kim yazacak.. yok ben sadece konu açmama bakarım diyenler ve bu usul eylem içinde olanlar bu durumda konulara mesaj yazma memuru gibi mi görülüyor insanlar...

ben şahsen konu ilintili olduğu için beni rahatsız eden bu durumu burada ifade ettim o kadar.. kimse açısından bir yanlış anlama veya bir ima yok merak edilmesin :-; :)
tekrar sevgiler ve selamlar dedim gitti:gul:

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Orchiste anlayacaktırki bu forum kalitesi yüksek bir forum :)

Sınırda bu yüzden koyulmuştur.

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Kişisel fikrim konu sayısının 3'den 5'e çıkarılması yönündedir .. Üçün beşin hesabını yapmayın kardeşim :)

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Bencede 3 konu ile sınırlanması güzel..
Bu forum 5 yıldır filan faaliyet gösteriyor gibi bu zaman zarfında açılan konuları bir düşününce neredeyse site çökecek..bu kadar yüklenilmesin..Hatta 2 konuya düşürülsede iyi olur...

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Bencede 3 konu ile sınırlanması güzel..
Bu forum 5 yıldır filan faaliyet gösteriyor gibi bu zaman zarfında açılan konuları bir düşününce neredeyse site çökecek..bu kadar yüklenilmesin..Hatta 2 konuya düşürülsede iyi olur...

ALLAH'ın muhalefeti bana gıcıklığına mı yapıyorsun :) ben iki arttıralım dedim diye sen bir eksiltiyorsun .. Söyle benden ne istiyorsun :kahve:

Üst Alt