Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ben de yarali gönül'ü tasvir edeyim kendimce... :)

Yarali; benden yaşca küçük, zayıff bi kardesimiz..
Küçüklügünü yazilardanda anliyabiliyorum.. Küçükleri herzaman severim.. Çok sempatim vardır ufaklara..
Onuda çok seviyorum.. Türkçeside birazcık kıttır :D Yani kendisi öyle söylüyor..

Ama ben bu sitedeki herkezi sevdiğim gibi onuda bi kardesim gibi seviyorum. :)

bilmek yada bilmemek

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Kerem kardeşim yazın için teşekkürler.Ama son cümlede bahsettiğin 2.nick konusu doğrusu beni üzdü.Bu konuda mailinize cevap yazmıştım.Anladığım kadarıyla ikna olmamışsınız.Sizi nasıl ikna edebilirim bilmiyorum.

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı Başak

Küçüklügünü yazilardanda anliyabiliyorum.. Küçükleri herzaman severim.. Çok sempatim vardır ufaklara..
Onuda çok seviyorum.. Türkçeside birazcık kıttır :D Yani kendisi öyle söylüyor..

ben artik kücük degilim 18ime girdim
o eskidendi "sen kücüksün"
ama haklisiniz yazilarim kücük gibi
Basak aböacigim senle tanisa bilrimiyiz
kusuru yoksa bana mail adresini verirmisin :D

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı yarali-gönül
Orjinal Yazarı Başak

ben artik kücük degilim 18ime girdim
o eskidendi "sen kücüksün"
ama haklisiniz yazilarim kücük gibi
Basak aböacigim senle tanisa bilrimiyiz
kusuru yoksa bana mail adresini verirmisin :D

Bende çok büyük biriymiş gibi anlatmışım ama.. :D
Ne biliym çok erken eğitimcilik müessesine atıldım..Kendimden büyük talebelerim bile vardı ondan olsa gerke bu anaçlık.. :)

Özeline yazıyorum bitanem adresimi ok ;)

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Başak kardeşimi burada tanıdık ve çok memnun olduk
kendisi fzehra ablamızın kzıdır çok tatlı ve hereksce sevilen bir insandır
hafızlık tacını giyen insanlardan olur inş. Çok saygılı seviyeli ve girişken bir insandır , devamlı yenişeyler ögrenme gayretindedir ,ekledigi yazılar çok bilgilendirici yorumları ise gayet hoştur rgurbetligi yaşamış ve vatan hasretini çok iyibilir ;)
şu anda rusca ögrenme gayretindedir kendisi inş muvaffak olur :D radayoda sık sık görebilirsiniz i :D
Allah razı oldugu kullarından eylesin

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı TebessüM
Başak kardeşimi burada tanıdık ve çok memnun olduk
kendisi fzehra ablamızın kzıdır çok tatlı ve hereksce sevilen bir insandır
hafızlık tacını giyen insanlardan olur inş. Çok saygılı seviyeli ve girişken bir insandır , devamlı yenişeyler ögrenme gayretindedir ,ekledigi yazılar çok bilgilendirici yorumları ise gayet hoştur rgurbetligi yaşamış ve vatan hasretini çok iyibilir ;)
şu anda rusca ögrenme gayretindedir kendisi inş muvaffak olur :D radayoda sık sık görebilirsiniz i :D
Allah razı oldugu kullarından eylesin

Ayy ablacim çok tatlısın.. Güzel dileklerinin yüzler, binler katı senin için hasıl olsun İnşeallah..

Şimdi radyo meselesi şöyle :D annem gelene kadar görebilirsiniz ;)
Ablacim ne güzle tarif etmissin..Allah cc Razi olsun..Ellerin dert görmesin..Utandim simdi :) İnseallah o taci giyenlerden olalim.. Allah cc hep beraber bizlere taclar libaslar nasip eylesin! En önemlisi sitemizin güzel samimi ve seçkin kardeşlerimizi ve ben acizane'yi tüm sevdiklerimiz ve ailelerimiz ile beraber Cennet'ül Firdevs ve Cemalüllah da bir kılsın..
Bu nimetlere de layık olacak amelleri bizlere nasip eylesin..

Aminn! :sulugoz:

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
en son değerlendirilmeyen üye olarak Tebessüm diyecek olursak.

Daha evvel tebessüm kardeşimiz mafrak nickini kullanıyordu..Adındanda anlaşılacağı gibi tebessüm dolu bir insandır forumdan tanıdığım kadarıyla çok aktifdir..Bildiklerim bu kadar..

Allah(c.c.) razı olsun cümlemizden..

Cihan abi beni affet burda tüm portal önünde özür diliyorum...

Bir önceki yazımda sanırım sizi kırdım...Hatalı olduğum noktayı teşhis ettim sen haklısın abim...

FaniDünya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Degerli kardeslerim her ne kadar bazi kardeslerimizle daha sohbetim olmamis ise de, yazdiklari yorumlardan yola cikarak birkac cümlede ben yazmak istedim. Sitede cok seviyeli kardeslerimiz bulunuyor. Rabbim derecelerini hem bu dünyada hem Ahirette yükselstin.

Cihan abi hepimizin bildigi gibi sitemize dolayisi ile bize faydali olmak icin elinden geleni yapan abilerimizden biri. Abim benim dikkatimi, sagladigi uyum ile cok cekti. Yeri geldiginde gülmeyi bilen ve yeri geldiginde ciddiyetini bozmayan bir kisilige sahib.

Benim cok sevdigim ve saygi duydugum abilerimden birisi ise Hekimoglu nicki ile tanidigimiz Ahmet abi. Benim tanidigim kadariyla abim cok anlayisli birisi. Teselli etme kaabiliyetine sahib ve karsisindaki insanin gönlünü nasil alacagini cok iyi biliyor. Ne kadar kafasi sisirilse kafam sisti dur demiyen bir abimiz.

Moderator lerimizden biri olan silaucan kardesimiz. Cümleler ile cambazlik yapabilen ve bunun sonucunda ortaya güzel yorumlar cikarabilen bir kardesim. Unutulmus olan olaylari hafizamizda tekrar aktivlestirmek icin, forumumuzda konu acmayi seven biri.

Basak ablami anlatmadan gecemicem. Ablam daha öncede belirtilmis oldugu gibi cok mütevazi, alcakgönllü. Dini bilgisi cok oldugu halde hic yokmus gibi göstermeye calisan bir ablamiz. Ablam karsisindaki insani kirmamaya cok gayret gösteriyor ve bunu beceriyorda. Tatli dili ile herkezin dostu olmayi basariyor, bunun yanisira fikir alisverisini sevmiyorda degil. Ancak belirttigi görüs karsi taraf ca onaylanmaz ise yinede karsindaki insanin görüsüne saygi duydugunu hisettiriyor.

Malesef su an arkadas ile bulusmak zorundayim terminim var.

Cihan abi cok güzel bir konu acmissin ancak kelimeler düsünceleri ifade etmekte yetmiyor.

baska zmn devam ederiz insaAllah. Kendinize iyi bakin.

Es Selamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakätüh

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Hasbi uşağımız araştırmacı ve sorgulayıcı tavrıyla gerçekleri bulmaya çalışan bir kardeşimiz arayan bulur dilerim sende aradağını bulursun Hakk yolda.....

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
perwerder abi sen beni tahlil etmedin ama bir üstteki üye sen olduğun için ben sizin için düşüncelerimi aktarabilirim.

öncelikle sizi sitemizin en çok yazan ve en bilinmesi gereken dini konularda yazan oldukça ciddi bir abimiz olarak görüyorum.Ayrıca çok başarılı buluyorum.Kavgayı sevmediğinizi de düşünüyorum fakat fikirlerinizi de oldukça net belirtiyorsunuz......

Fanidünya senin yazdıkların da benim için çok değerli,sağol,ben de seni oldukça azimli ve sevgi dolu buluyorum,başarıların daim olsun....

Üst Alt