Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von KanDamLaSi
Original von @Cihan**
KaNDaMLaSi bacim ..

bende islamicportaldan tanirim kardesimi ...
almanyadan kendisi cok cici bir kardesim ..

dedigi gibi forumda cok yazanlardandik ama bi zaman sonra
pes etti kendisi :D:D:D

liderligi almistim ele..:D

ikl geldigi gunu bilirim islamicportala actigi tanisma konusunda
memleketlerden baya konusmustuk cok iyi hatirlarim :ok::ok:

bilmem sen hatirlarmisin ..

rabbim gonlune gore versin kardesim ...
rabbim her daim yar ve yardimcin olsun ...

PES etmek ve BEN ?? cok uyumsuz ße Cihan aßim 8)
pes degiLdi o, evde internet kesiLince maLum giremedik ve taa geriLere sürükLendik derken zaten portaL kapanmi$.. Ama senin i$ine geLmi$ti kesin ßenim internetin kesiLmesi cünki Üstte kaLmayi ßa$ariodun ßu seßepLe :p :D neyse..

evet hatirLarim taßiiki, portaLa geLdigimde ßana iLk yazan sendin aßi :]

amin cümLesinin gönLüne göre versin insaALLAH..
hayirLi geceLer

ßu arada YaMusaB karde$imizide cok gördügüm oLuyordu..
seLam ve dua iLe..
=)

Insallah bir gün bu yarisi buradada sürdürmek istersiniz...
Tabiki burada fark biraz fazla cünki Cihan Sitenin Kuruldugu andan itibaren yaziyor ama inaniyorumki Kandamlasi istedikten sona bu farkida kapatabilir...

Original von @Cihan**
s.aleykum dostlar..

birbirimizi nekadar tanidik acaba..!!!
birbirimizin hakkinda nasil dusundugumuzu anlamak icin
boyle bir konu dusundum ...

acaba birbirlermizi ne kadar taniyoruz...

kisaca bir usutundeki uye hakkinda dusuncelerinizi yazabilirsiniz :ok:
onu tanidiginiz kadar...

mesala ..
sitenin en neseli uyesi ..
cok iyi kaLpli biri..
en guzel konulari acan biri ...gibi =)

tabi sizler yazacaginizi daha iyi bilirsiniz :)
ben kisaca orenek verdim .:)

ilk ben olayim benim hakkimda kim ne yazacak bakalim :ok:

Senin hakkinda ne yazabilirimki kardesim degerini nasil tuslarin harflerine sigdirabilirim...
Cok iyi bir insansin desem senin iyiligini ifade etmek icin *iyi* kelimesi az gelir..
Seni bir kac kelimeye sigdiramam ve benim icin ne kadar degerli oldugunu anlaman icin ablanin kalbini acip bakman lazim...

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
turkish kardesimiz hakkinda düsüncelerimi bende yazmadan gecemeyecegim...

Cihan kardesimiz gibi bende onu Yeniden Dogusta tanimistim daha dogrusu nicki ilgi cekici oldugu icin hafizamda nicki kalmisti...
Tekrar kendisini bulmamizida yine kendisine ve zekasina borcluyuz
Cok sakaci tatli sohbetli ve sicak kanli oldugunu biliyorum..

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
aranızda çok yabancı kaldım hiç birinizi yakından tanımıyorum ama habibemsini radyodan tanıma fırsadım oldu kendisi çok tatlı ve çok canayakın engin bilgilerinden yararlanıyorum yazılarını yakından takip etmeye çalışıyorum...ve en önemlisi çok iyi bir yönetici... o kadar çok özelligi varki kelimeler yetmiyor...SELAM VE DUA İLE....

bilmek yada bilmemek

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bende sizi çokiyi tanımıyorum ama daha çok yorumlarıza rastladıkça okuyorum.Fikirlerinizi çok açıkça beyan etmiyorsunuz.Uzun çümleler kurmuyorsunuz.Ama ilginiz çok güzel.Uzun cümlelerle katılımınızı ve yorumlarını merak ediyorum.

sifaderyasi

ESKİ DOST

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Çok harika bir konu... Bu konuyu düşünüp bizlere yorum yapma fırsatını veren " CİHAN " kardeşimize her iki cihanda da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum...
Sitemizdeki bütün üyelerimizin hepsi birbirinden değerli insanlar...
Sitemizdeki tüm üyelerimize; sitemize daha doğrusu sitelerimize yapmış oldukları yardım ve katılımlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum...

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Sayesinde ÜStad'ın bazı talebeleri hakkında bilgi sahibi olduğum bi abim...

Allah kendisinden hoşnud olsun...

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
habibemsin abla : kendisi şuana kadar gördüğüm en iyi bayan webmaster diyebillirim..hem ev hanımlığı yapmak hemde webmasterlik yapmak her bayanın harcı değildir maşallah diyorum :ok: inş bende birgün onun gibi olabılırım ..

cihan abi kendisi mısır diyarından altınları elinden kaçırmış penguenleriyle meşhur :D aynı zamanda netde en iyi arapça hocasıdır ..

hekimoğlu abi ing hocamız :)

yamusab kendisi şuana kadar gördüğüm en iyi dert dinleyicisi okul bitmeden psikolog yapdık kendisini :D aynı zamanda tarıhe karışan çetemizin de reislerindendi :D

can u can kendisi en iyi arkadaşlarımdan biridir :ok:

spellmackgirll : kendisi tambi cimbom fanatiğidir :D insanları korkutmakda da üzerine yokdur :D canım benim onuda çok özledimm.. :sulugoz:

tebessum ablam nicki üstünde zaten heryanıyla tebessum ve örnek aldığım bir ablam..

hayrullah kardeşim kendisini çok fazla tanımasamda böreği çok sevdiğini biliyorum ne zaman slm versem börek yiyor :D sitede aynı zamanda herzaman ağırlığını korur kendisi :ok:

başak kardeşim benim tamamlayamadığım ama çok istediğim hafızlığını inş tamamlarsın dualarım seninle.. :O

yaralı gönül kardeşimide kuzenım gibi görüyorum ne zaman yazılarını okusam kuzenımmiydi bu benim diyorum :sulugoz: :sulugoz:

pasha kardeşim hernekadar burda olmasada sitemizin neşe kaynağıydı af af :sulugoz: :sulugoz:

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Eslem kardeşimi nedense ilk kullandığı peçeli bayan avatarıyla anımsıyorum :)
kendisi hanımefendi ve ağırbaşlı bir imaj çiziyor...özel msj da her ne kadar benden bazı teknik konularda yardım istesede unutkanlığım ve yoğunluğum dolayısıyla kendisine yeterince yardım edemediğim bir dost ;)

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Nihayet yorum yazdınız.Dedim sevgili exelance yazsında biz de onun hakkındaki düşüncelerimizi iletelim. ;)

Bir kere farklı olmayı seven,hayatın eğlenceli tarafınıda bilen ve bunu öğrendikleriyle uygulayan biri.Yeniliğe açık,biraz çılgın.Beyfendi ama çocuksuluğunu kaybetmeyen,çok insancıl biri.Aslında biraz karışık biri,oda fazlasıyla herşeyle ilgilendiği için.Kibar birazcıkta gizemli. :)( avatarı gibi).Biraz da keyfine yani rahatına düşkün.Ama gönlü gerçekten güzel insan.Çokta paylaşımcı.

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı zeyno
Nihayet yorum yazdınız.Dedim sevgili exelance yazsında biz de onun hakkındaki düşüncelerimizi iletelim. ;)

Bir kere farklı olmayı seven,hayatın eğlenceli tarafınıda bilen ve bunu öğrendikleriyle uygulayan biri.Yeniliğe açık,biraz çılgın.Beyfendi ama çocuksuluğunu kaybetmeyen,çok insancıl biri.Aslında biraz karışık biri,oda fazlasıyla herşeyle ilgilendiği için.Kibar birazcıkta gizemli. :)( avatarı gibi).Biraz da keyfine yani rahatına düşkün.Ama gönlü gerçekten güzel insan.Çokta paylaşımcı.

yorum yapmakta bile bile geç kaldım..biraz arkadaşları inceleyyeim dedim:)
öncelikle çok iyi bir gözlemci olduğunuz belli tbr ederim..beni benden daha iyi tanıyorsunuz sanki :(

zeyno hanım...yazdığı bütün yorumlarını okuduğum ender kişilerden.. çok iyi analizci..düşüncelerini çok güzel ifade eden...ressam...ağırbaşlı...nazik...terbiye timsali...aceleci...evlilik profesörü ;)

Üst Alt