Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
özel msj da her ne kadar benden bazı teknik konularda yardım istesede unutkanlığım ve yoğunluğum dolayısıyla kendisine yeterince yardım edemediğim bir dost :)

excelance kardeşim keşke söylemez olaydım diceksin şimdi :D yardım dedin de aklıma geldi şu styleyi bana tekrar yollasanız pcye formatladım kullanabilirim heralde yeniden..bu sefer unutma ama :D

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
exelance hocamız sitemizin hocası herşeyiii onunla herşey güzel ....kelimelere sığdırmak biraz szor olsa gerek .....adı üstünde beyefendi.......

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
hocam valla aslında o kadar ihtiyacım var ki... düşünün eslemin dediklerini bile anlayamıyorum... Allah'ım ya :( :D

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı Hekimoglu
Orjinal Yazarı YaMusaB
eslem ingilizce biliyormuş :D

Biliyor tabi,Hocasi kim
ama buaralar ara verdik ;)

istersen bidahakine senide aliriz :D :D :D

abi valla ya bayağı ara verdik bende ing bayağı ilerledim konularda artık hikaye kitapları aldık onları okumaya başladık tabi elementry seviyesin de :D 20 kitab aldım 1. bitirdim inş 2.ye başlıycam :D ama cümle kurmada biraz zorlanıyorum inş oda daha iyi olur :)

hocam valla aslında o kadar ihtiyacım var ki... düşünün eslemin dediklerini bile anlayamıyorum... Allah'ım ya :( :D

üzülme musab ben bu yıl sonunda tam öğrenmiş olucam in yazın öğretirim sana hocalık nasılmış o zevki birazda ben tadayım :D

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı eslem
özel msj da her ne kadar benden bazı teknik konularda yardım istesede unutkanlığım ve yoğunluğum dolayısıyla kendisine yeterince yardım edemediğim bir dost :)

excelance kardeşim keşke söylemez olaydım diceksin şimdi :D yardım dedin de aklıma geldi şu styleyi bana tekrar yollasanız pcye formatladım kullanabilirim heralde yeniden..bu sefer unutma ama :D

geç oldu kusura bakmayın..

TIKLA

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı *perwerder*
exelance hocamız sitemizin hocası herşeyiii onunla herşey güzel ....kelimelere sığdırmak biraz zor olsa gerek .....adı üstünde beyefendi.......

Öncelikle iltifatlarından ötürü tşk ederim..Allah razı olsun..yazdıklarınız aslında beni değil sizi tasvir ediyor..

perwerder yazılarıyla portalımızı dini bir havaya sokan..dünyalık yazılarımızda bile bizi dinsel yazılarıyla uyaran basiret sahibi bir dostumuz..Allah sa'yini mesrur kılsın..

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
hocam mümin müminin aynası sizde ki güzellik bizlere yansıyordur inşaallah...

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
Orjinal Yazarı Habibemsin

Senin hakkinda ne yazabilirimki kardesim degerini nasil tuslarin harflerine sigdirabilirim...
Cok iyi bir insansin desem senin iyiligini ifade etmek icin *iyi* kelimesi az gelir..
Seni bir kac kelimeye sigdiramam ve benim icin ne kadar degerli oldugunu anlaman icin ablanin kalbini acip bakman lazim...

:)
ALLAH c.c razi olsun ablam sende benim icin degerlisin ..
cok guzel konustun utandirdin beni gercekten..
ALLAH razi olsun

sizlerin gozunde az bile olsa degerimiz varsa ne mutlu bana.,.,

sizleri ALLAH icin seviyorum ..
rahmana emanet olasiniz..

Üst Alt