Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
0880f705.png

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
:aro:

Allah gören gözlerden olmayı nasip etsin.

samanyolu

“Ya Bâki ente’l-Bâki”

Aldığı Beğeniler
19
Takım
Diğer
Emeğe sağlık

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Allah kalp gözü baş gözünün önüne geçmiş kullardan etsin....

-----------------
konu içeriğinden bişey sora bilir miyim? dün şimdi hatırlamıyorum bir konuda link vermek yasak denerek düzeltilmiş bir mesaj görmüştüm... kurallara baktım öyle bir kural yok... ve bı konuda açık adres var ve fena halde reklam kokuyor... yani o link veren kardeşe mesajı silinerek düzenlemek haksızlık olmamışmı.. ben adaletsizliğe hiç dayanamam.. konuda aklıma takıldı ondan sordum. cevap gelirse de hiç rahatsız olmam efenim merakım giderilmiş olur iyi olur (: :bye:

Engin kardeşe Not= sorumun sizinle alakası yok kardeşim aklımdaydı o konuda dile getirecvektim ortalık durulsun diye beklerken bu konudaki durum yeri geldi dedirtti olay o.. soru muhatabım o bahsettiğim mesajı düzenleyen yöneticidir yani ;) (gecelerdi yanlış aklımda kalmadıysa)

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Amin ALLAH (C.C.) Razı olsun

www.islamibilinc.com sitesi kardeş sitemiz olup, kardeş sitemize davet diye konusuda vardır. Onur ordada yöneticidir. Burdakilerin çoğu orayada üyedir. Reklam o yüzden kokuyor kasıtlı bişey yani. Bi nevi davet. Dünkü konu ne bilmiyorum onunlada yöneticiler ilgilenicektir zaten onlara sormussunuz.

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
o konudan haberim var ve yer de arada bakındığım bir yer zaten... ama kardeş site olması bence çifte standarda zemin olamaz diye düşünüyorum. herneyse dediğim gibi durumun muhatabı ilgili yönetici...

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
o zaman ilgili yöneticinin sayfasına mesaj atarsanız konunun selameti açısından daha faydalı olur diye düşünüyorum içeriğiyle ilgisiz gidilmeye devam ediliyor gibi oldu biraz.

Saolun adil davranma girişiminiz için ALLAH (C.C.) Razı olsun inşaALLAH

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Amin ALLAH (C.C.) Razı olsun

www.islamibilinc.com sitesi kardeş sitemiz olup, kardeş sitemize davet diye konusuda vardır. Onur ordada yöneticidir. Burdakilerin çoğu orayada üyedir. Reklam o yüzden kokuyor kasıtlı bişey yani. Bi nevi davet. Dünkü konu ne bilmiyorum onunlada yöneticiler ilgilenicektir zaten onlara sormussunuz.

o zaman ilgili yöneticinin sayfasına mesaj atarsanız konunun selameti açısından daha faydalı olur diye düşünüyorum içeriğiyle ilgisiz gidilmeye devam ediliyor gibi oldu biraz.

Saolun adil davranma girişiminiz için ALLAH (C.C.) Razı olsun inşaALLAH

Bilakis ,özellikle kasıtlı yapılmış bir reklam olduğunu siz ifade ettiğinizden çok ilgili gitmiş, mesajlarım amacınıza hizmet etmiş efenim...(:

yinede temcitleri sevmem , Allah cümlemizden razı olsun diyor nokta koyuyorum.

Allah bakar körlerden kılmasın diye de konuya uygun duamı ümmet adına bırakıyorum.:gul:

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
İyide konu içinde soru sormussunuz, soruya verilen cevaptan dolayı konu ilgisiz gitmiş öylemi. Soru pek ilgili yani. :) Neyse peki kardeşim öyle diyosanız öyledir. Amin tekrar ALLAH (C.C.)Razı olsun

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Allah razı olsun..
Bazen bakarlar ama Yaratıcının yeryüzüne serdiği ayetini göremezler..
Dünya birçok insanın gözüne perde çeker, gerçeği idrak edemez..
Rabbim bakanlardan değil görenlerden eylesin bizleri...

Üst Alt