Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49

Korkular, korkular, korkular& Dost meclislerinde sohbetin sonuna konan nokta& Korkular. Korkmuyorum demek için sebepler aradığımız korkular. Sordum bir gece korkuyor muyum? Dedi:

Korkmuyorum, Rabbim âyetinde "Şu bir gerçek ki, iman edenlerden, Yahudilerden, Hristiyanlardan, Sâbiîlerden Allah'a ve âhiret gününe inanıp barışa ve hayra yönelik iş yapanların, Rableri katında kendilerine has ödülleri olacaktır. Korku yoktur onlar için, tasalanmayacaklardır onlar." buyurduğu için ayetin sırrına ermiş bir grup içinde olduğumuz için , hayırlar ile dünyanın dört bir tarafına din-i mübini İslamı götüren bir grubun içinde olduğumuz için

Korkmuyorum.

Korkmuyorum, Hz Peygamber "Ahir zaman kardeşlerime selam olsun." dediği için korkmuyorum. Bizleri şefaatine nail edecektir inşallah ümidine sahip olduğum için

Korkmuyorum,

Korkmuyorum, Asrın büyük müfessiri Üstadım; "İman hem nurdur, hem kuvvettir, hakiki imanı elde eden kainata meydan okur." dediği için dünyada olan her turlu olumsuz vakaya inat

Korkmuyorum!

Korkmuyorum, O, Hey Gidi Günler sohbetlerini Rabbim bize cennet yamaçlarında verir duasını gözyaşı ile perçinlediği için, şadırvanlarda perdeyi aralamış gökten meclisine bakan Cebrail ile cemaatini bütünleştirdiği için

Korkmuyorum.

Korkmuyorum, Rabbim bize sevdiklerimizi diğer tarafta nasip edeceği için, sevenleri birbirine kavuşturacağı için ve içlerinden birine şefaat hakkı vereceği nazarı ile onlarla -anne, baba, eş, çoluk, çocuk, kardeş, akraba, dost, arkadaş, millet- kısa bir ayrılık yaşayıp sonra tekrar buluşacağımızı bildiğim için

Korkmuyorum.

Korkmuyorum, mezarda beni böcek yemiş, kurtlar dişlemiş, o gün her şey atomlarına dahi ayrılmış olsa İsrafilin Sur'u ile tekrar İbrahimin dört kuşunun başına gelen olduğu gibi tam bir beden ile ayağa kalkacağıma inandığım için

Korkmuyorum.

Korkmuyorum, O'nun "Her şeyi örten manasına gelen Settar ismi vardır sırrınca hakiki bir tövbe ile O'na yakardıktan sonra her türlü nefsi-bedeni mağlubiyetlerimizi örteceğine inandığım için

Korkmuyorum.

Korkmuyorum, o hep dediğimiz Hakkını Helal Et sözünü dilimizden düşürmediğimiz için kul hakkında helallik alacağımızı bu tarafta eksiksiz yerine getirebileceğimizi düşündüğüm için

Korkmuyorum.

Korkmuyorum, yaptigimiz her bir iste Allah Razı Olsun sözünü samimi veya değil bir dilden duyduğumuz için o is Rabbime adandığı için

Korkmuyorum.

Korkmuyorum, bütün kainat onun, ins-cin âlemi onun, olan her hadise onun, O her yerde her an bize şah damarımızdan daha yakın olduğu için yalnız olmadığımı bilip yalnızlıktan

Korkmuyorum.

Korkmuyorum, Söz Sultanı'nın "Korkunun üstüne gidin." dediğini bildiğim için korkmuyorum, gece karanlıkmış ve türlü tehlike varmış onun üstüne gidip onun ne olduğuna vakıf olacağıma inanacağım için, tedbiri alıp takdiri Rabbime bıraktığım için karanlık ve dehşetinden

Korkmuyorum.

Korkmuyorum, "İyilik yap denize at, balık bilmezse Halık bilir. " sözüyle iyiliğimin o gün hatırlanacağını bildiğim için ve ibadet, zikir, fikir, şükür, dua, hicret, hizmet, himmet, sadaka, şefkat, güleryüz, sevgi, anne-baba saygısı, büyüğü bilme, küçüğü sevme sırlarına aciz hâlimle az da olsa riayet ettiğim için, Rabbime teslim olup ona dayandığımı hissettiğim için, yaptığımız her işe Allah'ın ismi başladığımız için

Korkmuyorum.

Korkmuyorum, Akifin dediği gibi "Yeis öyle bir bataktır ki düşersen boğulursun, azmine sımsıkı sarıl bak ne olursun" sırrına her bir müjdelinin can u gönülden inandığını bildiğim için Korkmuyorum.

Korkmuyorum, bildiğim her bir dost ile hüsnü zanna memur olup birbirlerimize dualar ettiğimiz için olası bir ayrılıktan, diğer tarafın ümidi ile

Korkmuyorum.

Korkmuyorum, olan her vaka, başa gelen her olay, felâket, taun, ölüm, kalım, her ama her olay Rabbimin binlerce hikmeti ile tecelli ettiği için

Korkmuyorum.

Korkuyorum, Korkuyorum, Korkuyorum -Ümidimi, umudumu kaybetmekten korkuyorum, sadece ümidimi kaybetmekten korkuyorum, korkuyorum......​

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Korkuyorum, Korkuyorum, Korkuyorum -Ümidimi, umudumu kaybetmekten korkuyorum, sadece ümidimi kaybetmekten korkuyorum, korkuyorum......

Allah razı olsun Melek kardeşim güzel bir paylaşımdı yüreğine sağlık....

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Korkmuyorum, O'nun "Her şeyi örten manasına gelen Settar ismi vardır sırrınca hakiki bir tövbe ile O'na yakardıktan sonra her türlü nefsi-bedeni mağlubiyetlerimizi örteceğine inandığım için

Rabbimin bütün güzel isimlerine sığınıyorum ve korkmuyorum.....(inşallah)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Korkuyorum, Korkuyorum, Korkuyorum -Ümidimi, umudumu kaybetmekten korkuyorum, sadece ümidimi kaybetmekten korkuyorum, korkuyorum......

Çok güzeldi..Ellerine saglık ablacık :)

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Korkmuyorum, olan her vaka, başa gelen her olay, felâket, taun, ölüm, kalım, her ama her olay Rabb imin binlerce hikmeti ile tecelli ettiği için

ALLAh razı olsun..

RABBİM bizleri HAKK ile ona ibadetlerini yapan takva sahibi kullarından eylesin..

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
amın amın amınnn....
Allah sızlerden de razı olsun

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Orjinal Yazarı Necmeddin
Korkmuyorum, olan her vaka, başa gelen her olay, felâket, taun, ölüm, kalım, her ama her olay Rabb imin binlerce hikmeti ile tecelli ettiği için

Allah razı olsun..

RABBİM bizleri HAKK ile ona ibadetlerini yapan takva sahibi kullarından eylesin..

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Rabbim razı olsun meleğim...

Üst Alt