Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

İnanan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Öncelikle Allah'ını , Bayrağını ve Vatanını seven, Herkese selam olsun.

Devlet uyarsa ya..

Yabancı malına,arabasına,telefona,diş macununa,lisanına.. .. ...
hayran olana, destek olana , hiç düşünmeden , hiç uğraşmadan , hiç araştırmadan koşulsuz destek olan , ve bunları cimrilikle koruyana üstüne de MİLLİYETÇİYİM diyene yazıklar ve yazıklar olsun. İşte sizler böyle bağımlı olmuşsunuz evet bizde olduk çünkü mecburuz ve bunu da hayırlı bir yolda kullanıp, hayırlısıyla her şey bir gün yerli olacak, haram olan her şey def olacak.

Evet evet sizler gerçek bölücülersiniz "provokatör" değil çünkü o fransızca kökenli bir sözcüktür. Dilinize sahip çıkmanız konusunda sizi kibarca uyarıyorum.

Zaten Cem Uzan 'ın fransa' ya kaçması ve spor yaparken görülmesi oradan Türkiye'ye dava açması teslim edilmemesi , teröristlerin zamanında orada olması ve teslim edilmemesi. Sözde soykırımı yüzleşmeden, hayır demeyi yasaklayıp ta kendince kabul eden zaten bir tesadüf eseri küçük bir ülke diye küçümsenen ama büyük destek ile islami ülkeleri önce karıştıran ve sonra da ilk vuran ülkeler arasında yer alması kocaman bir tesadüftü. Başbakana bakmayın o herkesle "dost" ona dokunmayan yılan bin yaşasın kendince diye düşünüyorum? Tamam iyi işler yapıyor ancak kötü işleri ağırlıkta nedense. Ayrıca milli bayramlarda mecburen katıldığı ve gözleri kapalı ve gözlük takıp ağladığına da dikkat çekmek istiyorum selam ben İzmir'den yazıyorum hani düşmanın denize döküldüğü, camilerine kendi parası ile bakım yapılan gavur İzmir'den sayın bölücü başbakan. Sizden özür bekliyoruz siz bize hizmet veriyorsunuz, o sizin zaten mecburiyetiniz .

Çünkü Dilini (özünü) korumayan bir millet nasıl Allah'a inanıyor derim, onu değiştirip yok etmeye çalışarak mı ona'da eş koşarak mı? . . .

Şimdi geliyorum asıl konuya :

Kredi kartını aşağı şu sebepleri öne sürerek kullanabiliyoruz(genel olarak):

-Taşıması rahat
-Para taşımak bu devirde güvenli değil diyebiliriz
-İnternetten alışveriş yapmak için her yer kabul ediyor zaten diyebiliriz
-Belkide cebimizden para çıkarmadığımız için ne durumda olduğumuz belli olması diye
-Çoluk çocuğumuz, sevdiklerimiz gıdasızlık çekmesin diye kullana biliyoruz.
-Çok az yer dışında heryerde geçiyor diyebiliriz.

Ama tüm bunlar işin bizim işimize getirtilen kısımlarından ibaret olduğunu bilmeliyiz.

- İnsanların paralarını bir aylık döngü karşılığında; bir ömür boyu (her bir kart başına )

Dolar karşılığında TL nin değerinin kaybetmesinin sağlanması (Son yıllarda kredi kartına oranla kat kat arttı. )
Peki bu nasıl oluyor? Bana göre şöyle oluyor kredi kartlarının geçtikleri yerler zamanla heryere yayılsa da bu şirketler kendi kendilerine "puan kazan, para kazan, hediye kazan!" gibi yönlendirmeler ile insanları "yabancı sermayeyi kazanca!" toplumu kazanan görünümlü kaybeden hale getiriyor! Hemde çok eğlenceli reklamlar ile o reklamlarda oynayanların hayatlarına bakın (lüx içindeler).

Kredi kartı kullananlar israil şekeli ve dolar ve ingiliz sterlini kullanıyor gibi oluyor çünkü bu ülkelerin para birimleri çok yüksek ve yükselmekte gitgide (kredi kartı ve bankalarla iş yapıldıkça batıyoruz yani Haram iş yapıyoruz azap bize hak oluyor.)

Görüyoruz ailesini tümüyle öldüren ve günah batağına saplanan memurları tümü kredi kartı maduru ve işin garibi hem para kazandırıyorsunuz artık canını veriyor insanlar o da yetmiyor birde aylık-senelik kesinti yapıyorlar sizden ve kazandınız diyorlar siz daha uyuyun..

Yukarıdakiler benim sözlerimdi. Peki ya Allah'ın faiz yemeyin dediği faiz üreten bankalar ile sizi ve dünyayı azaba sürükleyen zulum edici insanlara sermaye ortağı olduğunuzu Filistin'de katliam yaptığınızı Allah'ın emrine uymadığınızı ne zaman fark edeceksiniz? Ölünce mi geç olacak ama sizin çocuklarınızında aynı hataya düştüğünü görünce ne yapabilirsiniz?

Ayrıca T... adlı M.. adlı zincir şirketin kartında apaçık "ParaKlübü" "Kazananlar Klübü!" yazıyor kartın arkasını çevirin ortak şirketlerden birinin üzerinde dolar'ın üzerindeki uydurulmuş ve zamanın helak edilmiş mısır mitolojisinden gelme piramit simgesi var. Onlar artık görmeyeceğinizi sanıyorlar.
Bu konularda açmış olduğum konular var yüzleşmeye cesareti olan bakıp yorum yapabilir.

Belki beni yanlış bir yolda olduğum konusunda uyarırsınız?

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Amin Aleyküm selam..
Bu yasima geldim daha kredi karti kulanmis degilim..
Allah razi olsun paylasiminiz icin.

seyfofen

YiğiDo

Aldığı Beğeniler
145
Takım
Fenerbahçe
güzel kardeşim senin konu başlığın nedir..
içeride yazılanlar nedir..içinde fransayı eleştiriyosun amenna..
kredi kartınada amenna..
ama hükümeti yada başbakanı gözlünü ağlamasını öyle karıştırdınki..
niyetin nedir..paylaşımın nedir anlamadım..
başbakanla sorunun varsa..e-devletten msj at vs vs vs...
yada oy verme..yada git bir gazeteye reportaj yap...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
güzel kardeşim senin konu başlığın nedir..
içeride yazılanlar nedir..içinde fransayı eleştiriyosun amenna..
kredi kartınada amenna..
ama hükümeti yada başbakanı gözlünü ağlamasını öyle karıştırdınki..
niyetin nedir..paylaşımın nedir anlamadım..
başbakanla sorunun varsa..e-devletten msj at vs vs vs...
yada oy verme..yada git bir gazeteye reportaj yap...

evet bende anlamadım kıredi kartınla başbakanın ne alakası var ..

istemezsen kullanmazsın olur biter ..

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
:o Benmi yanlis okudum malum yurtdisinda okudumuz icin yanlis algilama oluyor..

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
:o Benmi yanlis okudum malum yurtdisinda okudumuz icin yanlis algilama oluyor..

Yanlışta olsa bişeyler anlamışsınız bence onada şükredin :)

Okudum anlamadım
Yılmadım bidaha okudum yine anlayamadım
Üçüncü kez okuduğumda bişeyler anlamaya başlamış gibiydim sevindim
Dedim galiba "Simyacı" gibi bişey bu yazı okudukça anlıcaz.
Hevesle bidaha okudum ama ne anladığımıda şaşırdım bu sefer.

Sanki 15 20 (Siyasetçi, Psikolog, Ekonomist, Eğitimci, Tarihçi, Terör Uzmanı v.s.) kişi bir araya geldiği ve söylenenlerin düzensiz bir şekilde yazıldığı yada yazılamadığı ve mümkünse hiç okunmaması gereken bi yazı gibi bişey herhalde galiba sanırsam :)

Bu konuya ve bu mesaja bukadar zaman ayırabildiğim ve kafa yorduğum içinde kendimi takdir ediyorum yada kınıyorum...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490

Okudum anlamadım

Sanki 15 20 (Siyasetçi, Psikolog, Ekonomist, Eğitimci, Tarihçi, Terör Uzmanı v.s.) kişi bir araya geldiği ve söylenenlerin düzensiz bir şekilde yazıldığı yada yazılamadığı ve mümkünse hiç okunmaması gereken bi yazı gibi bişey herhalde galiba sanırsam :)

Bu konuya ve bu mesaja bukadar zaman ayırabildiğim ve kafa yorduğum içinde kendimi takdir ediyorum yada kınıyorum...

inanın beni çok güldürdünüz RAHMANDA sizi güldürsün aynen bende sizin gibi pek çözemedim ama çözmeyede uğraşmadım doğrusu :)))))))))))))))))

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray

Okudum anlamadım

Allah razi olsun :)

Üst Alt